Baby ktora z Vas knemu chodi robi 3D ultrazvuk aj?minule som sa ho zabudla sa opytat a idem az o nesiac a som objednana do BA ale ak robi zrusim to;)dakujem.ak tu nedostanem.odpoved tak pondelok zavolam :P
ja chodim tiez k nemu, a bola som v BA na 3D, aj som mu to povedala a nehovoril, ze by robil aj on. a inac cely buduci tyzden ma dovolenku
@katuska1988611 to vazne ?:(ja potrbujem pptvrdenie od neho no super tak o tyzden co bude uz dost neskoro :/...hej?no takpojdem tam ked uz som sa objednala je o len 17eur neni tak vela🙂to v samorine ma dovolenku?
nie, nie iba v Samorine, lebo mi povedal, ze dobre, ze idem rodit do DS, lebo on nebude doma tento tyzden, nemohol by ma odrodit 🙂
@katuska1988611 no super :D sice ako on byva kde ja tak že ako možem knemu skočiť ale na čo mi to bude keď pečiatky ma v ordinacii nevadi dakujem🙂 drzm palce aby vsetko dopadlo dobre🙂dufam ked ja pojdem a dufam aj pojdem tento krat rodit zdrave dietatko tak chcem unho ze nebude prec:P🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nikto nic ?:(