Mamičky môžem sa spýtať - Aké odporúčanie máte na pôrodnicu v Trenčíne? ;) ďakujem
@smajlik082 odbornosť doktorov dobrá akurát vekmi nepríjemne sestričky
Ja som tiež zvedavá na aktuálne recenzie z tohto kalendárneho roka. Chystám sa tam rodiť v októbri.
@smajlik082 ja som rodila sekciou a bola som spokojná či už s doktormi alebo sestričkami...až na jednu... jedlo mi nosili na izbu, chodili mi dávať piť a tiež aj hygienu robili. Čo sa týka novorodeneckeho tak úplne super.
Babi chcela by som sa informovať ohľadom pôrodnice v Trenčíne čo všetko si mám nachystať pre seba a svoje malé bábätko a aké máte skúsenosti s porodnicou ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Rodila som nakoniec akutnou sekciou v TN, so zlým ctg má nechali ísť domov že mala spí a v ten deň som šla večer o 23.00 späť no poslickovia presne na termín neskutočný (myslela som že sú to už kontrakcie) nechali ma do 4 trápiť ctg stále horšie až nakoniec na poslednú chvíľu sekvia ... Nrpostupujuci pôrod, mala omotana 4x pupočnú šnúrou. Popôrodné starostlivosť detské oddelenie fajn ale po sekcii má nechali taer dva.dni neumytu od spodu jedlo sme si museli nosiť z chodby do izby aj po sekcii čo sme boli ..... Ctg nenatacaju len po termíne (čo u mňa bolo dosť zle som zistila potom - plodová voda už zelená bola, malej nebolo bohvie odkedy dobre ) ...za mňa - už by som tam nešla rodiť