Rastislavova nemocnica Košice - MUDr. Macková Tatiana

funys
8. apr 2017

Dobry den mamicky, chcem sa opytat ktore ste rodili na Rastislavke v KE, konkretne u Mudr. Mackovej na SEKCIU. MNA to caka onedlho mam strach, chcem sa opytat aka bola p. Mudr.a ci ste si mohli vybrat anestezu, caka ma planovana sekcia. A ako ste sa zitavili po sekcii. Dakujem.

jenn44
9. apr 2017

@funys ahojky, ja sa tam chystam ist rodit v maji, u Mikulovej, som zvedava, ako to bude prebiehat, lekarky som sa pytala, ze vraj je mozne vybrat si celkovu anestezu... mna ale zaujima co si balite do porodnice... dakujem za odpoved, drzte sa!

funys
autor
10. apr 2017

Balim si hyg.potreby, vlozky, zupan, pyzamo, papuce, odsavacku na prsniky, spodne pradlo. A pre babo, plienky, mast proti zapareninam, ciapocku ak by trebalo, vlhcene obrusky. A este mast na bradavky.

jenn44
10. apr 2017

@funys koniec?prebalovacie podložky?vlozky ci nohavičky? Kedy idete?idete noc dopredu? Obyčajná izba?

funys
autor
11. apr 2017

Ano ano, aj toto zoznam este nemam napisany, mam este 2mesiace. ☺ no to este neviem ci idemnoc dopredu. O 3tyzdne uz idem za porodnickou tak sa dozviem viac. Izbu by som chcela nadstandard, uvidimeci sa mi tam podari vobec dostat, ale snad ano. 🙂

jenn44
11. apr 2017

@funys Uha tak ja idem 5.5 nadštandard by som chcela.. no musím este nakúpiť veci a netuším co si zobrať :( nejako to zvladneme

funys
autor
11. apr 2017

Urcite ano, kamoska nedavno rodila a po pravde potrebovala iba hyg.veci, papuce, odsavacku na prsniky a krem na bradavky, co sa tyka pyzama davaju erarne, ale mozete mat aj svoje, prebalovacie podlozky tiez davali, ale mala aj svoje. Co sa tyka babetka, akurat vam treba plienky, vlhcene obrusky, kremik na zapareniny, ciapocku a rukavicky. Az ked pojdete domov tak treba mat uz svoje veci pre babo. Izbu si rezervujte uz teraz lebo tam je poradovnik. 🙂 urcite to zvladneme, musime. Ako vam fajne ja este si musim pockat. Hlavne sa drzte.

jenn44
11. apr 2017

@funys super pekne dakujem za odpoved pomohli ste mi 🙂 držte sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre