Príprava na pôrod na Antolskej a oblečenie pre bábätko

veselavrba
3. sep 2012

Ahojte som v 6 mesiaci a rada by som vedela viacej o porode a priprave nan.Idem rodit na Antolsku a neiem co ma bude cakat.Ake veci si mam zobrat a ake veci pre babatko.Som prvorodicka a rada by som si s niekym o tom popisala,kto teraz niekedy rodil na Antolskej.Dakujem za vsetky infa,moc ma to potesi.

korenbaba
3. sep 2012

Nerodila som síce na Antolskej, ale čo viem tak vacsina nemocníc dá mamičkám v pokročilejšom štádiu zoznam vecí, ktoré si maju do porodnice prichystat pre seba a bábo. Ak nie, apson to maju niekde v poradni vyvesené. Napríklad mna okrem štandarných veci ako noč. košela, prádlo, vložky, hyg. potreby atd. , prekvapili v Bystrici veci ako toaletný papier, teplomer, príbor, pohár... Vacsina porodníc má pre detičky erárne vecičky, takže pre maličké ti prakticky stačí veci na oblečenie na odchod domov. Niekde su erárne košele aj pre maminy.

vilma75
3. sep 2012

Tak ja som na zaciatku tehotenstva, ale uz som dostala aj papier u lekara, co si mam priniest do porodnice 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre