Príprava do pôrodnice - podložky

miankass
20. aug 2021

Ahojte do pôrodnice treba JEDNORAZOVÉ PREBAĽOVACIE PODLOŽKY? Alebo môže byť aj taka ktorá slúži na viac použití? A stačia normálne plienky alebo treba aj látkové? Ďakujem vam

hviera81
20. aug 2021

kazda porodnica ma vlastny zoznam, tie jednorazove podlozky niekde daju. a latkove si ja urcite par ks beriem.

patiluci
20. aug 2021

@miankass podložky klasické pre teba a pre babo plienky jednorazové

paulinkaa2
20. aug 2021

@miankass ahoj tie prebaľovanie podlozky ja som minula pri pôrode 2 a potom na izbe tiež dve. A pre malé babo 1 🙂
A to som nevedela ze aj ore mňa si mam brat. Ešte že som mala navyše 🙂

petamich
20. aug 2021

je to individualne niekde su vsetky tieto veci k dispozicii a inde nie, kazda porodnica ma svoj zoznam co si treba priniest, takze ja by som sa informovala priamo tam - uprimne si neviem predstavit pouzivat nejednorazovu podlozku, ide z teba kadeco, kde to tam chces preprat alebo skladovat ale mozno som len ja bez dostatocnej fantazie 🙂

rodila som BA Ruzinov - vlozky a podlozky boli k dispozicii, plienky dali par kusov jednorazovych a bolo treba si priniest, par latkovych som mala so sebou tiez

sara07
20. aug 2021

každá nemocnica to ma inak
u nás dostaneš každy dne podložku jednorazovu od nemocnice, dokonca aj na sale vložky + boli aj na wc dané kto chcel si zobral ale dost rychlo sa minuly
plienky pre dieta jednorázové rozhodne iné ti ani nezoberu
a látkove som si brala zo štyri ako pod hlavičku alebo na odrgnutie alebo na podloženie , tie sa ti aj tak zidu ked bude staršie na zábaly napr

sara07
20. aug 2021

jo a na prvé tri dni a na salu si zober staršiu košelu nočnu , lebo aj ked neviem ako dávaš pozor nejaky ten flak sa ujde a na náštevu sa prezlečieš
hlavne na noc si daj staršiu alebo si zober trocha soli zo sebou, ked niečo od krvi čerstva ide dobre studena voda a kuchynská klasika sol pekne to ide dole rychlo

gvenduska
20. aug 2021

Ja som si brala aj pre seba aj pre babo mala som asi 10ks zo sebou
A dostalo som aj v nemocnici 2ks
Jednorazové plienky treba zobrať zo sebou aj látkové pod hlavičku bábätka do perinky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre