Dievcata chcem sa spytat, ktora ste rodili teraz nedavno na Kramaroch, ako je to s prepichovanim usiek? Prepichnu aj tam alebo to teraz robi az pediatricka? Googlila som, myslim ze co nemocnica to ine zvyky ale ako to je v sucasnosti na Kramaroch som nezistila.
Minimálne do 6 mesiacov sa nausnice nemajú dávať, lebo sa vyvíja usnica. Napr v takom Rakusku ti ich neprestrelia do 2 rokov. Zbytočne sa ponahlas
Naco trápiť take malé deti prepichovanim ak budu chcieť sami si ich dajú prepichnut v dospelosti
Asi vedia prečo to nerobia ;)
Dcérka má 4 roky a zistila ze niektoré dievčatá nosia náušnice. Želala si. Nastrelili za 2 sekundy, ani kvapka krvi a bez bolesti. Stalo ma to 30€ ale lepšie ako trápiť male bábätko za čokoládu v nemocnici.
Viem, ze takú odpoveď si nechcela, ale len pre zamyslenie.
Dievcata dakujem za reakcie, bohuzial na moju otazku som odpoved nedostala. Povazujem teda bohuzial dalej tuto diskusiu za bezpredmetnu :(
@lenqua_12325 chcela som odpoved ci takyto zakrok vykonavaju v porodnici na Kramaroch, nie v kolkych rokoch kto dal prepichnut uska svojim dcerkam 🙂
@weron0605 však si odpoveď dostala, že to nerobia.. tak neviem ci to vidím len ja a ty nie 🤔
@lenqua_12325 myslela som tie ostatne nevyziadane odpovede ktore s otazkou nemali nic spolocne 🙂
@weron0605 niektoré veci aj škoda komentovat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
nerobia