ahojte! chcela by som sa spýtať, či je v trenčianskej nemocnici predpôrodná príprava, či sa tam dá chodiť aj s manželom. a musí ju manžel absolvovať, keď chce byť pri pôrode?
@zuzulik253
@pacta pred rokom bola predporodna priprava v nemocnici v pondelok alebo stvrtok od 20 tt, ja som chodila pondelok viedla do porodna asistentka p. Duncova, dalo sa s nou dohodnut na cisle 032/6566297(je to cislo na porodnu salu, takze musi mat sluzbu) alebo vo stvrtok p. Klasova 032/6566202. Jedine co je problem ze tato predporodna priprava je cca o 15,00, co nevyhovuje ak pracujes. Inak viem ze sa cvici aj na juhu a v materskom centre na D. HOnoch uz v normalnych hodinach o 17,00, treba sa ale informovat, lebo za ten rok sa to mohlo zmenit. Chodila som aj na D. Hony a pred rokom tam byvalo stresne vela bab, hlava na hlave.
@zuzulik253 a este som zabudla ta pani Klasova viedla aj kurz spolu s manzelom ale bolo to za rovnaku cenu a bola prebehnute vsetko za jeden den a cena bola 20 euro. Pre ucast manzela pri porode nepotrebuje chodit na pripravu. My sme boli raz na porodnych salach a to sa zorganizovalo v ramci predporodnej pripravy na D. Honoch, vzdy sa tam nazbierali kocky a ked nas bolo tak akurat tak sa zavolali a chlapi a nieco im aj povedala a isli sme sa pozriet ma porodnicu. Neviem, akeho mas chlapa ale mozo lepsie ho nestresovat, mojmu tento jeden raz uplne stacil a pri porode bol super, neviem co by som robil aho tam nemat.
@mmmarta dakujem za odpoved. o cviceniach pre tehotne v TN som nieco nasla, ale o predporodnej priprave nic, tak som netusila, na koho sa obratit. ak to zostalo po starom so zaciatkom o 15-tej hodine, to je naozaj pre nas pracujucich nevyhovujuce. spytam sa, uvidim, este raz velmi pekne dakujem za info.
@pacta je to vlastne 2 v1, cvicenie aj predporodna priprava, rozsah je zhruba 1 k 1, mne sa cvicit strasne nechcelo ale nakoniec som bola rada, je to vlastne len take mavanie nohami a rukami. Skus tie D. Hony, musis platit za celu kurz, vybehni tam a uvidis ale asi je este skoro.
baby, ja vám ta k nezávidím.............pôrod bol môj najhorší zážitok v živote..............a to ja bolesť zensiem, ja okrem možno, čo ma niekedy bolel zub, tak na žiadnu inú bolesť som si v živote nedala tabletku..........tak toho znesiem veľa..........ale pôrod.........no hrúza............rodila som 30 hodín, z toho 5 hodín príšerné bolesti......+oxytocín a len ležať na pravej strane.....
@anetkaadamko nestras, kazda ma iny porod. Ja som verila ze to bude za 4 hodiny za mnou a asi by aj bolo keby som si nedala pichnut epidural, ale to uz je iny pribeh. Vela je podla mna v psychike a asi treba mysliet pozitivne.
@mmmarta ďakujem za radu, tak môj je od začiatku odhodlaný, že chce byť pri pôrode, takže som aj rada, lebo viem, že mi bude oporou a to ma teší 🙂 a dokonca mám aj menší strach
@vjejka ahoj. Ja som raz bola na akoze priprave (pred 3 tyzdnami). Je to kazdu stredu o 17.00 v KS Dlhe Hony. Je to cvicenie spojene s takou diskusiou, trvalo to nieco cez 2 hodiny. Vedie to zdravotna sestra z porodnice z TN. Dalsie 2 tyzdne sa mi tam vsak nepodarilo ist. Ale chcem ist hned, ako sa mi bude dat. Bolo fajn sa trochu rozhybat. Na inu pripravu sa ani nechystam...
Ahojte, trošku by som rada oprášila túto tému 🙂 neviete ako je to teraz aktuálne s predpôrodnou prípravou v Trenčianskej nemocnici. Ďakujem 🙂
Ahojte, ja som bola na predporodnej priprave u p. Kavalcovej a bola som velmi spokojna 🙂
Robi to v telocvicni v Kerame, najskor vzdy prednasa a potom je cvicenie.
Ak mate zaujem tu je na nu kontakt 0911049361.
@francheska Vďaka 🙂
Ahojte. Ja som bola v centre Srdiecko na Dlhych honoch. Tiez celkom fajn, precvicuje to pani porodna asistentka z nemocnice, cvicenie trvalo asi 1,5 hod,plus polhodku prednaska o kojeni. Je to kazdu stredu o 17:00. Tych mamiciek je tam momentalne celkom dost, plati sa 2 € za jedno cvicenie. Chce nas vziat aj na prehliadku porodnice... Tiez sami celkom pacilo🙂
Ahojte, bude sa otvarat niekedy v najblizsich tyzdnoch?
aj mna by to veru zaujímalo
Ahojte, príprava na pôrod v Trenčíne býva ja v OC Laugarício v predajni predeti na 1 posch vedie ju pôrodná asistentka p. Hromníková môžem dať aj kontakt 0915710818
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahojte, mam rovnaku otazku ako zuzulik253, nevie niekto poskytnut info?