Poznáte MUDr. Taváča z Čadce?

verronnika
30. jan 2012

Ahoj, poznáte niekto pána doktora Tavača z čadčianskej pôrodnice? Aký je pri pôrode? počula som, že je zástanca prirodzených pôrodov a dá sa s ním na veľa veciach ohľadom priebehu pôrodu dohodnúť? Je to pravda? Budem vďačná za akúkoľvek info o ňom...

alinka321
2. jan 2013

Ahoj, no to by aj mňa zaujímalo... a hlavne aký má názor na rutinné nástrihy. Vedeli by ste tu niektorá odporučiť dobrého pôrodníka v Čadci?

tamona
3. jan 2013

Podľa mňa je doktor Tavač jeden z najlepších v Čadci...

tomasko27
5. jan 2013

Pri dr. Tavacovi som rodila pred 6r,a este raz rodit,tak radsej sama niekde doma ako pri nom.Kazdy dr. je dobri ked mu date daco do vrecka(ozaj cest vynimkam).Mal sluzbu,bolo to v nedelu a vikend je najhorsi na porod lebo nikomu sa tam nechce ani pohnut.Pri porode mi povedal ze ked ma to boli ze som nemala mat dieta,a ked ma zasival tak klebetil so sestickami o lyzovani a ked to urobil povedal mi ze:hm urobil som to zle,musim znova,tak cez to iste ma musel znova ☹

zuzub
5. jan 2013

ja som rodila v Čadci nie síce pri MUDr.Tavačovi, ale chodil na vizity a bol strašne vpohode.

mianc
8. jan 2013

nepoznám, ja som rodila pri Rehákovi a veľká spokojnosť, tiež nebol potrebný nástrih, niekedy je lepšia masaž hrádze predtým.. tak niekedy si myslím, že väčšiu robotu robia pôrodné sestry ako dr. to je môj názor.. a ja som mala fakt super pôrodnu sestru pri sebe.. stále sa mi venovala.. a to sme im nedali do vrecka nič ani dr. a ani sestrám. Muž až po pôrode obdeň doniesol flašu vína a bonbonieru sestrám, že sa tak super venovali, bol tam tak to videl..

katkawil
9. feb 2013

Áno ja som mala Mudr. Tavača pri pôrode. Môžem ho len a len odporučiť, je to vynikajúci lekár. Milý, pedantný, a veľmi sa snažil 🙂

solnicka
10. feb 2013

ja som pocula, ze kedze ma svoju ordinaciu, tak v tom case od 15:00 - 21:00 ked ordinuje v tyzdni zacnem rodit mam smolu, nepride. ako to je prosim Vas, je to pravda ???

martinusik91
25. jún 2013

ja k nemu do tej ordinacie chodim a od tej 15 do 21 tam je vzdy tak neviem ci aj odbieha na porody podla mna je to mozno o dohode ale vacsinou je tam vzdy dost ludi a ma aj sklz obcas tak neviem ci by nechal plnu cakaren a odisiel 😕

kacena1159
25. jún 2013

Ahoj poznám zachránil mi život... a je to veľmi dobrý odborník.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre