Poznáte MUDr. Milana Puskeilera z Ružomberku?

stanca22
21. okt 2011

Ahojte žienky, chcem sa Vás spýtať, že či nepoznáte gynekológa M.Puskailera z Ružomberka? Aký je gynekológ podľa Vás? Urobil niečo aj zlé vo Vašom prípade, ak áno, čo? Som zvedavá na tohoto dokyho veľmi.

kitulka79
21. okt 2011

🙂 viem iba to ze mi odrodil jedno dietatko pred 8 rokmi .....nemala som s nim ziadny problem ani pri porode ...bol velmi mily a trpezlivy ... 🙂 taky pohodak ...fajn clovek

damiankad
22. okt 2011

@stanca22 Ahoj, poznám 🙂 som zdravotná sestra študujem dalej a máme prax na gynde takže dosť často spolupracujeme s lekármi..a s týmto sú žienky vééľmi spokojné..aj ja som bola spokojná ked ma vyšetroval pred pôrodom..je zlatý všetko pekne vysvetlí...snaží sa pomôcť...ty si z Ružomberka?? Ak áno..on má aj svoju ambulanciu na Mostovej ulici...a viem že ku nemu chodí veľa žien...hoci ja osobne nedám dopustiť na svojho gynekologa MUDr. Kuchyňu a ani na Ondrejku,pri ktorom som rodila,strááášne zlatý doktor..a tak v RK je asi najvyhladávanejší mladý Javorka...a ešte LUníček..lekárov dosť...sú mladý venujú sa ...takže len si vybrať toho správneho.. 😉

stanca22
autor
22. okt 2011

@kitulka79 @damiankad Baby ďakujem Vám, ja viem že je veľmi dobrý na ženy, všetko vysvetlí, pomôže a poradí ako sa mu dá najviac, aj si Vás vypočuje, ja ho mám tiež, tiež k nemu chodím na prehliadky, ja len že sa snažíme s mm o bábo a reku, ak náhodou sa podarí, tak dúfam, že bude aj pri pôrode takýto aký je teraz ku mne. 😉

mony62
24. jan 2012

Ahoj,ja som bola pri pánovi doktorovi Puskeilerovi raz na vyšetrení v nemocnici. Bol úplne perfektný. Vôbec sa nemusíš báť, pri vyšetrení bol trpezlivý a citlivý. Je ináč veľmi milý a má veľmi pekný ľudský prístup k pacientkám.

snazilka1983
4. máj 2012

Je to super clovek uzasny doktor. som rada ze som k nemu prestupila 🙂 len skoda ze som to neurobila skor. mozem len odporucit 😀

leank
8. jún 2012

Aj ja chodím k MUDr. Puskeilerovi a jediné čo na neho môžem napísať sú slová chvály. Je to úžasný odborník s neskutočne ľudským prístupom. Pri každom jednom vyšetrení mi odpovie na všetky otázky, vždy sa každú pacientku si spraví toľko času koľko ona potrebuje. Dúfam, že mi bude aj pri pôrode, pretože si neviem predstaviť lepšieho doktora k pôrodu ako je on. Keby viac ružomberských gynekológov malo taký ľudský prístup ako on.

siska07
13. júl 2012

@damiankad to vazne ze spokojna s Kuchynom?? to si asi prva co ja poznam 😕 ja som prestupila k Lunickovi, a sice sa teraz dlho caka aj ked som bola objednana, ale to je asi vsade. S nim ako gynekologom spokojna 😉

damiankad
13. júl 2012

@siska07 cože?? ved všetky ženy čo tam chodia a poznám ich sú velmi spokojné..on je super...ja lunička nemôžem ani cítiť skrz prax na gynde...neviem kuchyňa sa mi lúbi má fain prístup..ja naň nedám dopustiť

siska07
13. júl 2012

@damiankad v sprave mas odpisane 🙂 ale aj tak zo vsetkych naj - milion percent pre Ondrejku 🙂 🙂 🙂 🙂 aj ako clovek, aj ako gynekolog, a prednosta :D

mita9
9. nov 2012

@damiankad ahoj prosim ta co je zle na Lunickovi?

bezzuzbka
17. jan 2013

Žienky a nemáte prosím náhodou naňho niektorá kontakt. Doktorka mi totiž pri preventívke zistila z cytologie 3 a povedala mi, že to sa zopakuje až o 6 mesiacov, ale hned mi odporučila očkovanie proti rakovine krčka maternice za 300 €. Mám 20 rokov a nič nechcem nechať na náhodu, veď za pol roka sa môže veľa vecí stať.Potrebujem sa poradiť s niekým iným, zodpovednejším, kto nemá pacientov len ako banku....

snazilka1983
23. feb 2013

@bezzuzbka zhanas kontakt na dr. puskeilera?

nasta197
28. máj 2013

ahoj aj mne odrodil chlapceka ako píše kitulka79 simpatak v pohode chlap

majik1988
21. feb 2018

Nikomu nedoporucujem p.Javorku rychlo jak na dostihoch odvrkava bolestive vysetrenie konkretne vyter krcka a na niektore vysetrenia sa ani nespyta ani neoznami len roby automaticky jak na pase bez mojho suhlasu, ze som sa ho musela pytat co mi roby kedze nevie povedat pri jednom vysetreni vnutorny ultrazvuk bola studentka nikto ju nepozval prisla zo zadu bez pozvania ktora mi cumela priamo do vaginy bez mojho suhlasu tak ako je u P.Javorku bezne.Neprijemna setricka vecne zduta zvysuje hlas.Kopec zien uz vzalo nohy na plecia .Pozor na zmluvu ktoru sestricka rychlo da podpisat tehotnym zenam potom sa neda prestupit 6mesiacov.P.Javorka bol udajne podla recenzii vyhladavany a oblubeny vyzera to tak ze sa vela zmenilo a odnasa si to okolie .Dufajme ze sa raz na Slovensku zmeni pristup k tehotnym zenam darkiniam zivota a svet bude krajsi

barborka1993
3. mar 2019

@majik1988 súhlasím s tým, aky je pan dr. Javorka.. mala som ho od 16.az do.24 rokov, kym sa nestala vec ze mi ako tehotnej predpisal lieky, ktore nesmiem.. po nich som potratila.. na pohotovosti mi na neho vraveli ze vela zien sa stazuje.. prešla som k panovi dr. Puskajlerovi, kde sa mi konečne po roku znova podarilo otehotnieť, pan dr. mi v tom velmi pomohol.. je milý a vsetko vysvetli, nikdy by som uz nemenila

kratkamala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre