Ahojte žienky, chcem sa Vás spýtať, že či nepoznáte gynekológa M.Puskailera z Ružomberka? Aký je gynekológ podľa Vás? Urobil niečo aj zlé vo Vašom prípade, ak áno, čo? Som zvedavá na tohoto dokyho veľmi.
@stanca22 Ahoj, poznám 🙂 som zdravotná sestra študujem dalej a máme prax na gynde takže dosť často spolupracujeme s lekármi..a s týmto sú žienky vééľmi spokojné..aj ja som bola spokojná ked ma vyšetroval pred pôrodom..je zlatý všetko pekne vysvetlí...snaží sa pomôcť...ty si z Ružomberka?? Ak áno..on má aj svoju ambulanciu na Mostovej ulici...a viem že ku nemu chodí veľa žien...hoci ja osobne nedám dopustiť na svojho gynekologa MUDr. Kuchyňu a ani na Ondrejku,pri ktorom som rodila,strááášne zlatý doktor..a tak v RK je asi najvyhladávanejší mladý Javorka...a ešte LUníček..lekárov dosť...sú mladý venujú sa ...takže len si vybrať toho správneho.. 😉
@kitulka79 @damiankad Baby ďakujem Vám, ja viem že je veľmi dobrý na ženy, všetko vysvetlí, pomôže a poradí ako sa mu dá najviac, aj si Vás vypočuje, ja ho mám tiež, tiež k nemu chodím na prehliadky, ja len že sa snažíme s mm o bábo a reku, ak náhodou sa podarí, tak dúfam, že bude aj pri pôrode takýto aký je teraz ku mne. 😉
Ahoj,ja som bola pri pánovi doktorovi Puskeilerovi raz na vyšetrení v nemocnici. Bol úplne perfektný. Vôbec sa nemusíš báť, pri vyšetrení bol trpezlivý a citlivý. Je ináč veľmi milý a má veľmi pekný ľudský prístup k pacientkám.
Je to super clovek uzasny doktor. som rada ze som k nemu prestupila 🙂 len skoda ze som to neurobila skor. mozem len odporucit 😀
Aj ja chodím k MUDr. Puskeilerovi a jediné čo na neho môžem napísať sú slová chvály. Je to úžasný odborník s neskutočne ľudským prístupom. Pri každom jednom vyšetrení mi odpovie na všetky otázky, vždy sa každú pacientku si spraví toľko času koľko ona potrebuje. Dúfam, že mi bude aj pri pôrode, pretože si neviem predstaviť lepšieho doktora k pôrodu ako je on. Keby viac ružomberských gynekológov malo taký ľudský prístup ako on.
Žienky a nemáte prosím náhodou naňho niektorá kontakt. Doktorka mi totiž pri preventívke zistila z cytologie 3 a povedala mi, že to sa zopakuje až o 6 mesiacov, ale hned mi odporučila očkovanie proti rakovine krčka maternice za 300 €. Mám 20 rokov a nič nechcem nechať na náhodu, veď za pol roka sa môže veľa vecí stať.Potrebujem sa poradiť s niekým iným, zodpovednejším, kto nemá pacientov len ako banku....
@bezzuzbka zhanas kontakt na dr. puskeilera?
ahoj aj mne odrodil chlapceka ako píše kitulka79 simpatak v pohode chlap
Nikomu nedoporucujem p.Javorku rychlo jak na dostihoch odvrkava bolestive vysetrenie konkretne vyter krcka a na niektore vysetrenia sa ani nespyta ani neoznami len roby automaticky jak na pase bez mojho suhlasu, ze som sa ho musela pytat co mi roby kedze nevie povedat pri jednom vysetreni vnutorny ultrazvuk bola studentka nikto ju nepozval prisla zo zadu bez pozvania ktora mi cumela priamo do vaginy bez mojho suhlasu tak ako je u P.Javorku bezne.Neprijemna setricka vecne zduta zvysuje hlas.Kopec zien uz vzalo nohy na plecia .Pozor na zmluvu ktoru sestricka rychlo da podpisat tehotnym zenam potom sa neda prestupit 6mesiacov.P.Javorka bol udajne podla recenzii vyhladavany a oblubeny vyzera to tak ze sa vela zmenilo a odnasa si to okolie .Dufajme ze sa raz na Slovensku zmeni pristup k tehotnym zenam darkiniam zivota a svet bude krajsi
@majik1988 súhlasím s tým, aky je pan dr. Javorka.. mala som ho od 16.az do.24 rokov, kym sa nestala vec ze mi ako tehotnej predpisal lieky, ktore nesmiem.. po nich som potratila.. na pohotovosti mi na neho vraveli ze vela zien sa stazuje.. prešla som k panovi dr. Puskajlerovi, kde sa mi konečne po roku znova podarilo otehotnieť, pan dr. mi v tom velmi pomohol.. je milý a vsetko vysvetli, nikdy by som uz nemenila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
🙂 viem iba to ze mi odrodil jedno dietatko pred 8 rokmi .....nemala som s nim ziadny problem ani pri porode ...bol velmi mily a trpezlivy ... 🙂 taky pohodak ...fajn clovek