Ahojte, nevedeli by ste mi poradit nejakeho dobreho gynekologa v Martine? Som tehotna, pred nedavnom som sa prestahovala a tak neviem, na koho sa mam obratit. Dakujem za rady 🙂
ahoj, ja som chodila doktorke Krkoškovej, ma ambulanciu na Bjornsenovej, kusok od strojara
Lenka napisala som ti do IP 😉
Ahojte 🙂
neviete niektora ako to chodi so zmenou gynekologa pocas tehotenstva? ... a zaujimalo by ma ake mate skusenosti s MUDr. Pecovou a MUDr.Reznakovou ... neviem sa rozhodnut, ktorej zavolat, lebo s tou mojou som maximalne nespokojna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj lenka, my sme sa zasa pred rokom prestahovali do teplic 🙂 ....a tiez som rodila v mt...manzelovi poradila kolegyna Dr.Gala..a unho som aj rodila....on mal v pohode pristup, taky pohodacko-flegmaticky..co bolo pre mna dobre, lebo ja som stresmen 🙂 ale ja som k nemu chodila az od 36 tt, tak ak chces niekoho kto ma normalne ambulanciu, tak to neviem..on mi spominal, ale ja uz si nepamatam tie mena, snad origo martincanky poradia lepsie 😉