Poznáte dobrého gynekológa v Košiciach?

lulka06
26. aug 2011

Milé Košičanky, viete mi poradiť gynekologa/gynekologicku v ke, za ktoreho date ruku do ohna, ze je skvely odbornik a prijemny clovek, ktory poradi a nema zlu, podrazdenu naladu viac ako dobru, prijemnu?
dakujem.

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nonika
26. aug 2011

Mikulova ml. je uzasna....ambulanciu ma na Panelovej ul....za nu by som asi aj tu ruku dala do ohna 😵 ...vdaka nej mam svoju princeznu, krasnu a zdravu 😉

nonika
26. aug 2011

Az teraz pozeram ze si to ty Luci 😀 😀 😀

slavka86
12. sep 2011

ahoj, ja som si na odporucanie mojho gynekologa, ktory kedysi robil aj porodnika, vybrala za porodnika MUDr. Knopa z Novej nemocnice v KE a som velmi spokojna. Porod prebiehal bez komplikacii, maly prisiel na svet troska skor, moj porodnik nemal sluzbu a mal uz svoje sukromne vikendove plany, ale bol ochotny. vybavil si co poreboval, prvu porodnu dobu som vlastne len rozdychvaala a kontrolovala ma sluzbukonajuca lekarka, ktora bola dohodnuta s mojim porodnikom, ze v pripade ak uz pride cas na porod alebo nedajboze budu komplikacie tak hned pride. prisiel na zavolanie do par minut a bol velmi mily aj sme spolu posrandovali. bol potrebny nastrih ale zasil ma tak, ze sa mi to velmi skoro zahojilo, na vizite kazdy chvalil, ze jazvu ani nevidno a mali pravdu (doma som to skontrolovala 🙂) chcem aj druhe babatko a ak sa bude dat, tak porodnika menit rozhodne nebudem.

marhulka88
20. mar 2012

mozem sa opytat na mudr. janu milulovu ml.? kde ordinuje ma usg a moderne vybavenu ambulanciu? aky ma pristup? je uvolnena a da sa s nou rozpravat? samozrejme aj nazor na odbornost ma zaujima...dakujem ... a este ci berie nove pacientky...aka je cakacka na objednavku a ci sa k nej da vobec dovolat

zdraviezprirody
19. apr 2012

Ja som spokojná ( a aj ruku dám do ohňa 😀 ) s Romanom Lajšom z polikliniky sever.

katkapapacova
19. apr 2012

ja som velmi spokojna s Janovskym, teraz sa prestahoval do modernych priestorov kupil uplne novy super ultrazvuk, ordinuje v myslave hned na zaciatku tam kde maju konecnu trolejbusy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre