Milé Košičanky, viete mi poradiť gynekologa/gynekologicku v ke, za ktoreho date ruku do ohna, ze je skvely odbornik a prijemny clovek, ktory poradi a nema zlu, podrazdenu naladu viac ako dobru, prijemnu?
dakujem.
Mikulova ml. je uzasna....ambulanciu ma na Panelovej ul....za nu by som asi aj tu ruku dala do ohna 😵 ...vdaka nej mam svoju princeznu, krasnu a zdravu 😉
Az teraz pozeram ze si to ty Luci 😀 😀 😀
ahoj, ja som si na odporucanie mojho gynekologa, ktory kedysi robil aj porodnika, vybrala za porodnika MUDr. Knopa z Novej nemocnice v KE a som velmi spokojna. Porod prebiehal bez komplikacii, maly prisiel na svet troska skor, moj porodnik nemal sluzbu a mal uz svoje sukromne vikendove plany, ale bol ochotny. vybavil si co poreboval, prvu porodnu dobu som vlastne len rozdychvaala a kontrolovala ma sluzbukonajuca lekarka, ktora bola dohodnuta s mojim porodnikom, ze v pripade ak uz pride cas na porod alebo nedajboze budu komplikacie tak hned pride. prisiel na zavolanie do par minut a bol velmi mily aj sme spolu posrandovali. bol potrebny nastrih ale zasil ma tak, ze sa mi to velmi skoro zahojilo, na vizite kazdy chvalil, ze jazvu ani nevidno a mali pravdu (doma som to skontrolovala 🙂) chcem aj druhe babatko a ak sa bude dat, tak porodnika menit rozhodne nebudem.
mozem sa opytat na mudr. janu milulovu ml.? kde ordinuje ma usg a moderne vybavenu ambulanciu? aky ma pristup? je uvolnena a da sa s nou rozpravat? samozrejme aj nazor na odbornost ma zaujima...dakujem ... a este ci berie nove pacientky...aka je cakacka na objednavku a ci sa k nej da vobec dovolat
Ja som spokojná ( a aj ruku dám do ohňa 😀 ) s Romanom Lajšom z polikliniky sever.
ja som velmi spokojna s Janovskym, teraz sa prestahoval do modernych priestorov kupil uplne novy super ultrazvuk, ordinuje v myslave hned na zaciatku tam kde maju konecnu trolejbusy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.