Požičiava nemocnica v Skalici monitory dychu?

vierasab
2. jan 2013

Ahojte kočky, nemáte niektorá vedomosť o tom, či v SI nemocnici aj zapožičiavajú monitory dychu? Ak áno, za akú cenu? dakujem

elin20
2. jan 2013

Aj ked svoje dieta prihlasis do zdravotnej poistovne Union, dostaneš ho na 6 mesiacov zadarmo.

elienka
2. jan 2013

áno požičiavajú, cenu neviem, ale väčšinou sa cena požičovného za 6 mesiacov vyrovná cene monitoru z druhej ruky. ja som kúpila nany za 40 eur, takže som si zo SI nepožičiavala. Neviem akú značku používajú, ale na tom babysense II, ktorý som mala k dispozícii v nemocnici mi vadilo, že keď spustil alarm, tak to rovno revalo naplno. Samozrejme sa to spúšťalo, lebo som bábo vybrala z postielky a zabudla som to vypnúť. mala to aj druhá mamička na izbe a obe sme húkali aj v noci, som sa vždy tak zlakla, že zobudím pol oddelenia, hanbila som sa jak pes. Doma som mala nany 2 a ten keď spúštal alarm, tak najskôr pár sekúnd zaťukal a až potom tá húkačka. Veľakrát v noci ma to zachránilo, keď som ospalá zabudal monitor vypnúť a vybrala som malú z postielky na kojenie. A keď spustil poplach (nie falošný) raz v noci, tak prisahám, že som bola hore na to prvé ťuknutie.

slunce3
3. jan 2013

Hej union požičiava zadara, ale ja som túto možnosť nevyužila, malá mala postielku hned pri nás a kým bola malé babatko aj tak stále pri nej som bola, akurát odposluch som kpila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre