ahojte babi chce sa opítat či na kojenie je potrebná kojenecká podprsenka alebo môže byt ajšportová?
Ja som mala podrprs. na kojenie aj obyc. sportovu a ta sportova je 100krat lepsia. Podprsenku na kojenie som vooooobec nepouzivala. 13.mes som striedala len sportove
zalezi od toho, ake mas velke prsia. pri malych, staci aj sportova, pri väcsich je zas praktickejsia kojenecka. 😉
Bez podprsenky ta budu velmi boliet, ked sa ti zacnu nalievat a aj z praktickeho hladiska bude pre teba lepsia podprsenka na kojenie,kedze si babo budes casto prikladat 😉 urcite si ju vezmi 🙂
no mne dost tieklo mlieko, neviem si predstavit tam chodit bez 🙂))
sportovu som vyuzila viac najma ak sa nwvies trafit do velkosti kosika kedze sa ti naleju prsia
aby sa ti dobre prikladalo babo
ja som v nemocnici ani na doma podprdu nenosila vobec.a na preč taku ako bežne nosim.davala som si plienku a do podprsenky vložky.a kojim ešte 3,5 ročneho 🙂
zalezi co tebe lepsie vyhovuje
ja som si brala kojeneckú...no v nemocnici som ju moc nepotrebovala a popravde aj doma som ju nosila málo. Bolo mi pohodlnejšie vyhrnúť tričko a nakojiť malú. Aspoň tú chvíľu, čo to išlo. 😉
Mne kojenecká padla veľmi vhod v pôrodnici, aj prvé týždne som nosila iba takú a neskôr som zasa prešla na športovú. Ako komu vyhovuje, ale asi by som si radšej zobrala na Tvojom mieste a uvidíš.
nie,nikdy som ju nemala,ani mi nechybala🙂
ja som mala a aj tie tampóny do nej, mlieko mi vytekalo, takže byť bez podprsenky u mňa bolo nemožné asi 3 mesiace
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nie je povinna,tam podprsenku ani mat nemusis,len doma,lebo v obycajnej ta budu boliet prsia. 🙂