Ahojte,
prosim vas aky je postup pri zazmluvnovani lekara? Vsade zistujem a na nic som este neprisla. Napriklad. dok. Redecha. Ziadne cislo na intrernete, vobec neviem ako ho kontaktovat. Ako ste prosim postupovali vy?
Dakujem 🙂
Mne nepovedal kolko, tak som si to tak zistovala a pri druhom porode, ked mi to ulahcil, tak sme dali viac ako pri prvom, ale on si nepytal nic inak. Sme dali ako dali....zistila som, ze minimum davaju 100,- tak sme viac, lebo sa dobre staral aj izbu mi vybavili....ale hovorim, tak ze ani oni nevedeli, ci vobec daco dame...Mala som stastie, ze moj gynekolog robil aj v nemocnici. Prve som rodila v noci, pri druhom sme boli mudrejsi a mali stastie, vyslo to na jeho sluzbu akurat....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@veronikajajcayova kamoska mala redechu chodila k nemu do ambulancie. Ja som mala z ruzinova orosa a v 35tt mi dal zaplatit plus jeho mobil keby ma to chytilo ze ten dviha stale