Pôrodník v Banskej Bystrici

anonym99
20. jan 2017

Ahojte, viem ze tu taka podobna tema je, ale vsetky su starsie a nic som sa poriadne nedozvedela. Zvazujem porod v Banskej Bystrici, viete mi odporucit dobreho porodnika, s ktorym sa da dohodnut na porodnom plane? Chcela by som prirodzeny porod. Dakujem velmi pekne!!

romaniela
20. jan 2017

Ja som rodila v Bystrici, nemala som sice nikoho zazmluvneneho, ale pri porode bola dr. Paulova. Bola maximalne profesionalna a ludska. Nemala som najmensi problem. Bola som velmi spokojna so vsetkym. Pojdem tam rodit aj druhykrat.

hogik
21. jan 2017

Ja zas Dr Paulovu neodporucam,ano je mila,ludska atd ale o profesionalite tu nemozem hovorit. Som rada, ze je moj syn zdravy. Nehovorim,stane sa aj skusenejsim doktorom,nechcem ju zas zhodit , len by som zvazila ineho porodnika. Neviem ci este "rodi",ale skus sa popytat na Tršku 🙂

sakalka
22. jan 2017

Tiez ma zauima kto teraz je v BB. Ked som rodila prvy krat tak ma rodili traja. Pretoze som mala porodnu dobu cez tri smeny. Nakoniec prisiel Trska o 15: 45. Este nemal ani kavu asy vypitu na poobednej v piatok ale vsetky lekari uz maly vikend. On bol pri mne asy desat minut poslednych aj to odbiehal k inej rodicke. Najviac sa mi venovali sestricky teda ja by som teraz asy zazmluvnila dulu. Doktor tam je len pri tlaceni pripadne ta este pred tym parkrat pozrie ako to prebieha a urci co dalej. Pred siedmimi rokmi tam bol Molitoris a chcel ma rodit ale nemala som ho zazmluvneneho tak som vychytala aj Jenca v noci a potom taku staru pani doktorku na rannej neviem ako sa vola ale ta bola hrozna. Vobec sa nestarala robila len nutne ukony nic viac taka masiarka. Nakonec ma odrodil Trska ten bol v poho len som si to uz nevladala ani uvedomit. Bolo mi to jedno hlavne ze sme boli v poriadku nakonec aj zo synom. Teraz vobec neviem co lebo zvazujem aj inu porodnicu. Na rozhodnutie mam este tyzden.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre