Pôrodník, odborník na pôrod po sekcii na Antolskej

mariaola
27. jún 2017

Prosím o radu,
hľadám dobrého pôrodníka na Atolskej, ktorý je za prirodzený pôrod po sekcii, ak to zdravotný stav dovolí.
Jedného som už našla- J.Záhumenský, ale momentálne rodí v F.N. Ružinov. A tam nechcem rodiť. Ide mi aj o dobrú starostlivosť o novorodencov. A na Antolskej su veľmi dobrý, čo sa týka tejto stránky.

ďakujem 😉

mariaola
autor
27. jún 2017

@mariaola Poprípade aj pôrodník na Kramároch.

selinka13
28. jún 2017

Jednoznačne MUDr. ORAVEC.

selinka13
28. jún 2017

Ambulanciu má pondelky a piatky na Antolskej.

chiara_elle
28. jún 2017

@selinka13 ja som chodila k inej lekarke na Antolskej, ale raz pocas jej nepritomnosti som sla k Oravcovi na poradnu. Za par sekund ma pozrel, a zvysne 2 minuty sa bavil so sestrickou o dovolenke, ani len pohlad alebo otazka na mna. To sa sprava tak aj k svojim zazmluvnenym?

chiara_elle
28. jún 2017

A este , ak by ste si mali vybrat medzi Petrenkom a Janacom, co je lepsie? Janac vyzera schopny ale taky zadumany, ufrflany, Lenze Petrenko pracuje na 10tich frontoch, tak ci to porod zbytocne neurychli/ vyvola, len aby to mal za sebou?

tana85
28. jún 2017

@chiara_elle tak z tychto dvoch snad ani jedneho. obudvaja su po stranke profesionalnej vyborny, vedia, su odbornici, ale ako sama pises, Petrenko ma toho velmi vela a Janaca som zial zazila, velmi svojsky, dost necitlivy lekar. Dlhopolceka nezvazujes?

chiara_elle
28. jún 2017

@tana85 teraz to este neriesim, ale zvazujem do buducna - aby to nedopadlo spackane, tak ako minule. Na Janaca som tiez pocula, ze je svojsky, len som nevedela co sa pod tym mysli.

tana85
28. jún 2017

@chiara_elle bola som po operacii na oddeleni, dva dreny v bruchu, dist bolestive, a on pocas vizity tam s nimi sibrinkoval, chytal ich a mna to bolelo, aj som mu to povedala, na co reagoval trochu posmesne ze nic nevydrzim...

selinka13
28. jún 2017

@chiara_elle Mala som ho zazmluvneného. Rodila som u neho pred dvoma rokmi. Zachránil mi syna v poslednej sekunde, začo som mu a budem do smtri vďačná. Je to profesionál, maximálne zodpovedný lekár so 30-40 roc. praxou. Ak má nejaké podozrenie, tak okamžite koná. Predtým som bola u Cunderlika v suk. amb. ,zaplatila som mu 300€ ,na druhý deň po vyšetrení som potratila v 5 mesiaci.

mariaola
autor
28. jún 2017

@selinka13 ďakujem 🙂.

dai
28. jún 2017

@mariaola ja mam doc. Stencla a som velmi spokojna

selinka13
28. jún 2017

Myslím si že všetci sú tam dobrí. Je nepodstatné, či sú ufrflaní , nahnevaní , atd.., majú toho naozaj veľmi veľa, stále robia. Určie, keď je zazmluvnený,je to iný prístup .Ale, keď sa niečo zomele, tak všetci sú v pohotovosti a pomáhajú rovnako. Jedine, čo vytýkam Antolskej, že epidularky nezaberajú, lebo ich pichajú mladí absolventi ,bez skúsenosti a praxe . Pred dvoma rokmi sme sa tam všetky sťažovali, možno, že sa situácia už zmenila. Antolská je najlepšie vybavená nemocnica ,keď sú predčasne narodené deti a Kramáre zas, keď po pôrode treba dieťatko operovať.

elenkaba
28. jún 2017

@chiara_elle ja urcite odporucam janaca, je mozno trosku svojsky ale fakt skusenny odbornik. Ja som mala unho sekciu.

lkjhyfrtd
28. jún 2017

Rodila som na Antolskej v roku 2007 a v roku 2015 u doktorky Dubcakovej. Maximalna spokojnost, len a len odporucam. Velmi mila, skusena lekarka, vdaka nej mam len pekne spomienky na porod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre