Ahojte mamičky keďže uvažujem rodiť na Kramároch a zmluvnit zrejme tiež, zaujímali by ma referencie na porodnikov. Ktorého by ste odporúčali? U mňa zaváži ľudský prístup, ochota konzultovať požiadavky rodičky nie len presadzovať to svoje a profesionalita. Ale nemám konkrétneho koho by som chcela keďže žiadneho nepoznám, tak by mi odporúčania dosť pomohli.
Vdaka
Dievčatá, ja som rodila na Kramároch pred rokom. Nemala som zazmluvneného žiadneho lekára. Službu mal prave Mudr. Stanislav Ráček a musim povedať, že bol super. Príjemný, milý vtipný, celý čas ma povzbudzoval. Je pravda , že som mala pôrod bez problémov a dosť rýchly, takže sa veľa vecí nestihlo riešiť 🙂 ale úplne všetci na sále boli super. Inak do poradne som chodila k Mudr. Turkotovi a aj on bol fajn.
ja som dostala dnes tiež odporúčanie na MUDr. Turkotu, tak skúsim jeho, uvidíme. Tiež vraj MUDr. Čunderlík a Jány nie sú na zahodenie🙂
@mishaella hneď ako som absolvovala prvý krát monitor, tak sestrička sa ma opýtala, že ci si chem zazmluvnovat nejakého lekára, a tak som sestričke povedala, že som dostala odporučenie na MUDr. Turkotu a že by som chcela chodiť do poradne k nemu a ona to pochopila, že si ho chcem zazmluvnit. Lekár to už potom vôbec neriešil, myslím si, že si ma ani nepamätal keď som sa tam zjavila raz týždenne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tiež by som poprosila nejaké info a skúsenosti, ja urgentne hľadám🙂 ďakujem