Pôrodník na Antolskej

mat7
20. okt 2016

Ahojte mamicky, potrebujem radu... Chcem rodit na Antolskej, chodim do rizikovej poradne kvoli cukrovke. Do ambulancie, kde chodim ma presviedcaju na normalny porod (podla odporucani inych lekarov by som vsak mala ist cisarskym kvoli komplikaciam). Poradite dobreho porodnika? ... mileho, ktory by bral do uvahy odporucanie inych lekarov na sekciu? Zazmluvnili by ste si aj lekara na sekciu? Co vravite napr. na dr. Rozemberga? Robil mi len jeden uzv a hoci ho nepoznam, mala som za tu chvilu z neho dobry pocit. Vdaka vopred za rady 🙂

lilian23
20. okt 2016

Ahoj. Ja ti mozem za seba odporucit Mudr. Andreu Maľovú. Je to moja gynekologicka a ja som u nej aj pred 4 mesiacmi rodila na Antolskej . Mala som planovanu sekciu, kvoli zlej polohe babatka. Cele tehotenstvo bola uzasna, velmi profesionalna a pri akomkolvek naznaku nejakeho rizika zasiahla. V34tt ma hospitalizovala na rizikovom, lebo som sa predcasne otvarala a nakoniec som to pekne potiahla do 40tt. Takze urcite ti odporucam ju. Je vynikajuca lekarka a tiez velmi prijemna a mila.

zuzka_1985
20. okt 2016

Ja som nemala zazmluvneneho porodnika, rodila som u mudr. Kristufkovej a bola skvela - ak by som sla opat rodit, tak urcite k nej

katre
20. okt 2016

Ahoj, ja som si zazmluvnila na sekciu doktora Havaldu. Velmi profi, informoval ma a staral sa, hned ako sa dozvedel ze ma asi prepustia promptne mi sam aj vybral stichy. Urcite by som si lekara zazmluvnila, je to operacia. Drzim palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre