Ahojte maminky. Rodili ste niektorá u MUDr. Tótha v Šaci ? Rozhodujem sa kam v KE rodit a najviac som zatial naklonena k Šaci. A na tohto doktora som od jednej mamičky pocula dobre hodnotenie, len o nom nic viac neviem. Viete mi niektorá podat bližšie info? Vopred vam dakujem Lucia.
Tak s tymto lekarom ma moja kamartka velmi zle skusenosti...skoro umrela...nechal jej placentu a po tyzdni odpadla a museli ju zachranovat...tak taky je odbornik pan doktor.
Ano viem. S Luckou som bola na izbe :( som rada ze som si nakoniec nevybavovala nikoho. Pôrod som mala sekciou a bez vybavenia lekara a prebehol bez problemov a aj starostlivost bola úžasna. Pristup doktora Totha aj na izbe ked ju bol bol pozriet, bol chladný a celkovo otras, co si pri nom zazila.
Taky doktor by mal mat hned vyhadzov!!!
@lucinka1611 ja som rodila u pana prednostu Richnavskeho 2x a super!S jeho kolegom Tothom som prisla do styku este na poradni pred porodom a potom znova na nejakej vizite po porode...komunikacia bola v pohode-vysvetlil co som potrebovala.
Ja som rodila u Totha v juli a nemala som ziaden problem,porod bol fajn,poporodna starostlivost rovnako.
@fidorka221 a rychnavskeho si kontaktovala mailom? Robi aj cisarak?
@mravvcek ano robi, kontakt telefonicky.
@fidorka221 pisala som mu doobedu mail. Uvidim ci odpise
@fidorka221 takze neodpisal mi myslis ze mu mozem zavolat? Mas nanho kontakt? Mozem ti napisat ip?
@mravvcek skus chvilu vydrzat, bol predlzeny vikend a je dost vytazeny....
@majka01_74 ok dakujem za radu vydrzim este
@mravvcek vydrž,je vyťažený.mam však mobil,ak chces.
@fidorka221 mozes mi prosim do ip dat mobil?
Ano,akurat cislo mam v starom mobile.Ozivim ho a poslem.
@zuzana12345zuzana mohla by som poprosiť telefonicky kontakt na dr.totha? Rodila som u neho v januári 2016 a bola som maximálne spokojná, tento rok má druhý pôrod čaká v júli no stratila som kontakt , ďakujem veľmi pekne
Ahojte. Kolko ste platili nemocnici + lekarovi aby Vas odrodil?Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lucinka1611 ahoj ja sa tiež rozhodujem o lekarovi, ale pre nemocnicu uz som na 100% rozhodnuta (prvu dcerku som tam tiez rodila a bola som spokojna)...len teraz vela doktoriek je na materskej tak som presne rozmyslala nad Tothom. Tiez som citala od viacerych mamiciek, ze boli spokojne s jeho pristupom, pracou a tak celkovo ako lekarom. Tiez by ma zaujimal nazor nejakej mamicky, ktoru odrodil