Pôrodník MUDr. Sečanský v Ružinove

amieima
21. mar 2017

Ahojte dámy, chcela by som sa informovať, či niektorá mala pri pôrode p. Sečanského? Ak áno, ako ste boli spokojné?

mirdan
22. mar 2017

Secansky = sekcia...takze podla toho ci ju chces....inak skvely odbornik, operater...zeny si ho pchvaluju....

amieima
autor
22. mar 2017

Ďakujem, rada by som prirodzene rodila,tak ta sekcia má nepotešila :-/ je tu niekto,kto u neho rodu prirodzene?

pallacinka29
15. apr 2017

@amieima Ja som kvoli zdravotnym komplikaciam sekciou, ale 3 baby, ktore rodili v ten den ako ja, rodili prirodzene. Takze rovnako ako pri inych sa neda generalizovat, ze MUDr. Secansky rovna sa automaticky sekcia... Je to uzasny lekar, skvely operater.

janula2308
26. júl 2017

No nemozem suhlasit, ze secansky robi automaticky sekciu. ja som ho v ukrutnych bolestiach po 24 hodinach prosila o sekciu, nakoniec malu vytahovali zvonom. otrasny pristup z jeho strany, bol neskutocne arogantny a do prepustacej spravy napisal, ze pacientka nespolupracovala!!!!!a mala som ho zazmluvneneho!!nikdy v zivote viac!!!

mirka266
29. máj 2018

Ahojte, ako ste si prosim zazmluvnili Secanskeho? Bo sa nejako nema k cinu a za 10 dni mam termin...uz 2x som sa ho pytala a nic, neviem ako mam postupovat.

pumukli7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pumukli7
20. mar 2019

Dievcata, viete mi ho opisat ako vyzera? Ci poslat nejaku fotku?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre