Kosicanky,mate skusenosti s tymto gynekologom-porodnikom?
@ajtelu Budem podla vsetkeho rodit cisarskym, kvoli uzkej panve a velkej hlavke malickeho, a znamy mi poradil Knopa, ze si ho mam zazmluvnit. Tak len, ci mas nejake skusenosti (dufam, ze aspon dobre 😀 ), ako sa ti javil, ako sa spraval, ci si pri nom rodila. No cokolvek, budem ti vdacna 🙂
Rodila som pri nom dve deticky a chystam sa tretie. Je hlavne odbornik so srdcom. Mily, pokojny, rozvazny. Vzdy splnil vsetko, na com sme sa dohodli. Aj ja mam rodit v júni 🙂
@ajtelu Tak snad nas stihne obe 🙂 😀 Nevies, ci ma vela pacientiek,ktore si ho zazmluvnia?Cize si max.spokojna? 🙂
Neviem kolko ma pacientiek. Ano, ja som max spokojna 🙂 Obe deti som rodila s epiduralkou a aj teraz by som chcela. Teda, ak stihnem 😉
@tehulka_mk ahojky,,....je to zlaty doktor.myslim ze s nim budes spokojna 😉
@tehulka_mk vies jak to je...niekto asi netuži mat za tyzden 100usg a 30porodou 😀
a ak si baby pochvaluju Murina a Rosakovu...tak uz aj ine tehulky chcu ist k nim...asi to takto funguje 😉
Ja som bola pri ňom len toť včera na prietoky, na pohľad pôsobil strašidelne a ten hlboký hlaaaaass...🙂, ale naozaj vešmi príjemný, individuálny prístup🙂
Ja ho mam vybaveneho od jednej znamej,toho tyzdna sa mame stretnut prvykrat,rodim teraz v juli,tak uvidim,ale som rada,ze som sa docitala iba pozitivum 🙂
Chcem vyjadriť veľkú vďaku pánovi doktorovi Knopovi, Takto vyzerá lekár, ktorý môže s najväčšou hrdosťou nosiť titul MUDr. Lekár s obrovskou zodpovednosťou voči pacientom, ktorý nič nepodcení, pretože je vidieť, že mu na pacientoch naozaj záleží. Pán doktor Knop nie je len lekárom, ale predovšetkým človekom s veľkým srdcom, ktorého si veľmi vážim. Aj touto cestou by som sa doktorovi Knopovi chcela z celého srdca úprimne poďakovať a vyjadriť mu hlbokú úctu, obdiv a vďaku za profesionálne riešenie mojich akútnych gynekologických problémov a za jeho empatiu, zodpovedný a ľudský prístup. Roky praxe z neho urobili vynikajúceho diagnostika, na ktorého sú jeho pacienti právom hrdí.
Pán doktor je najlepší v Košiciach, jeho prístup a zodpovednosť, nie len voči bábätkám, ale aj matkám je nesmierna. Odporúčam aj ako gynekológa aj ako pôrodníka. Montálne má svoju ambulanciu na Mlynskej ul. Gynekop.sro
Veľmi sa teším, že práve on môže byť môj pôrodník aj gynekológ.
@tina87tina ja som knemu prestupila som si zalozila kartu u neho
Ja som ho stretla pred par dnami na pohotovosti..zatial co jeho.kolega si ho privolal na konzultaciu..ako mala som zmiesane pocity, ale je fakt ze ma aj ukludni, aj bol vacsi odbornik ako Valko.a rozhodne empatickejsi. aj ked to skoncilo zial...
Skvelý odborník odporúčam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, ja mám, čo chceš vedieť?