Ahojte, onedlho ma čaká pôrod a stále premýšlam nad pôrodnicou. MYJAVA, TRENČÍN? Piešťany a Trnavu som tak nejak už asi vyradila pretože sa mi tam určité veci nepáčia. Takže bola by som rada ak by ste sa mo vyjadrili tie čo ste nedávno a možno tak max rok dozadu rodili v týchto pôrodniciach. 🙏🏻
Pred 1.5rokov na Myjave a 100% spokojná s prístupom, lekármi, sestrami, čistotou... keby druhýkrát urcite opäť tam ( na izbe som mala partacku z Trencina). Nech sa rozhodnete akokoľvek prajem co najľahší pôrod a veľa zdravíčka obom 🙂
@kkovacovak asi taká, že po pôrode po mne ani pes neštekol, keby odpadnem a umrem sama na izbe nikto ani nevie. Dcére nechceli dať umelé mlieko lebo mám kojiť, čo tam po tom že 4 dni som nemala ani kvapku. Nehovoriac o deťoch ktoré treba zachraňovať zvrzanymi pôrodmi, lebo za každú cenu sa musí rodit prirodzene, citujem, kým to vo vás neumiera sc sa nerobí, alebo keď neviete proridzene porodiť nemáte si robiť decko. Ja viem kladne hodnotiť prístup 2 sestričiek z novorodeneckeho a 1 lekárky - gynekologicky. A tieto skúsenosti má viac žien, nie len ja. Jedine plus ktoré musím dať tejto pôrodnici, je starostlivosť o predčasne narodené deti, aspoň teda z počutia viacerych skúsenosti
@lucia147852 hovorím je to o ľuďoch. Poznám veľmi veľa žien a žiadna nemala absolútne problém. Preto píšem že netreba byť majster sveta a čakať že sa teraz celý chod nemocnice zastaví lebo rodíš. Niekomu vadí že ho stále kontrolujú, niekomu vadí že ho nekontrolujú. Prečo by mali žene behať okolo zadku keď nemala komplikácie. S kojenim je to ale tak. Prečo by mu mali dávať mlieko keď sa snažia o to aby sa matke spustilo. Ak sa žene niečo nepáči má sa ozvať. Trochu pokory a ide to všade
@lucia147852 tak uz len vdaka vasmu prispevku by som si vybrala Trencin... pre zenu je ovela lepsie rodit prirodzene... suhlasim so vsetkym, co vam tam sestricky vraveli...
@00ivi00 Trenčín pred rokom spokojná. Pôrod ok, síce na poporodnom niektoré staršie sestričky zjedli múdrosť sveta.
Kamoska bola dva krat v TN a ok, ale nic extra od toho necakat. Na porody spomina tak rozpacito. Ako nebolo to zle, ale nadsena tym vobec nebola. Je to bezna porodnica s par vylepseniami. A ako baby friendly musia drzat pocet cs pod nejakym percentom. Takze preto to beru hlavne cez tie prirodzene porody. Ja som tiez bola v baby friendly porodnici o Viedni a mali rovnaku schemu. Pekne som rodila prirodzene aj s tlakom 156/96. Robia iba nudzove sekcie a potom planovane z nejakeho vazneho dovodu. To kojenie vraj maju slabsie podchytene, ale tiez ako baby friendly musia ist tou cestou, ze kazda odide kojaca. Pochadzam z TN a teda tu porodnicu poznam roky. Neni urcite zla, snazia o sa o nieco ine v podstate.
@lucia147852 Ahoj a kedy si tam rodila? Ja pred dva a pol rokom, v novembri sa chystám opäť. A nerada by som, ak by sa niečo zmenilo. Ja som vtedy bola veľmi spokojná s TN, stále niekto chodil na izbu kontrolovať, niekoľko x do dňa sa nás pýtali, ako sa cítime (pôrod som nemala komplikovaný). Dať umelé mlieko našťastie tiež nebol problém, mne sa spustilo až doma. Až na jednu sestru na novorodeneckom som bola s ich prístupom veľmi spokojná.
Rodila som v TN a za mňa 100% spokojnosť. Dcéra sa narodila o mesiac skôr, ja som mala preeklampsiu a nemôžem sa sťažovať na starostlivosť ani o mňa, ani o dcéru. Negatívum bol lekár, ktorý ma prijímal (meno neviem, taky mladý čierne vlasy, fešák). Prišli sme do pôrodnice tesne po polnoci a on sa tváril fakt otrávene a ešte utrúsil, že je unavený a chystal sa na kávu. Akoby som si to prasknutie plodovej vody vymyslela a prišla som len tak, z nudy 😏🙂
@00ivi00 viem, že Piešťany si vyradila, ale možno ešte stoja za zváženie. Ja sa tam chystám ísť rodiť v apríli určite. Je tam nová primárka a minimálne 3 lekárky. Co som pozerala, tak aj sestričky sa dosť pomenili... Osobne som tým sestričkam rada, pretože tie tety pred dôchodkom co tam boli keď som rodila pred 1,5 rokom už tam teda veľmi nápomocné neboli 🤷♀️
@veroluky vieš čo mne sa nepáčili izby, bolo nás veľa na izbách a tiež vybavenie, akože si napr nemôžeš sama kúpať dieťa, prebalovaci pult iba jeden na chodbe... Už som rozhodnutá na Myjavu, tam sú iba po dve na izbách, majú svoje pulty a ešte aj vaničky na izbách a tiež tam chvália doktorov 🤷🏼♀️ aj keď to je sodoma gomora rozhodnúť sa fixne kde to bude naj🤦🏼♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@00ivi00 mám kamarátku lekárku a tá mi povedala že čo sa týka gynekologie a popôrodnej starostlivosti tak Trenčín je špička nech si každý tvrdí čo chce. Treba myslieť aj na to aké možnosti má nemocnica aj keby sa po pôrode bábätku niečo deje a je potrebné sa oň postarať. Všetko je o ľuďoch a na blbca môžeš naraziť v akejkoľvek nemocici. Treba byť pokorná a neprísť ako majsterka sveta a tak sa budú aj chovať.