Ahojte, mamicky stale vaham ci ist rodit do ZA,Vsetin alebo PB? Poradte,ste spokojne? Dajte mi prosim info kto Vas rodil,s kym ste boli spokojne. Dakujem velmi. Som uz 37tt
ja som zo Žiliny a rodiť by som tu nesla. mam k tej nemocnici odpor, ale tonje moj osobny nazor... oboch synov som rodila v cadci a bola som spokojna. s inymi nemocnicami nemam skusenosti.
ja som zo ziliny, rodila som tu dva krat 2012 a v 2016 a som nadmieru spokojna so zilinskou porodnicou
@miroslavaa31 Ahoj ja som rodila v Žiline a nešla by som viacej. Druhy porod bol v Čadci a opať by som šla tam. Sesternica rodila v Žiline mala komplikovany porod a babatko zomrelo. A predtym mala dva porody v Martine. Ale je to na tebe.
ja som rodila 2 x v ZA, no nič moc. Ak máš inú možnosť tak všetko bude lepšie ako ZA. Aj keď PB asi tiež nebude nejaký zázrak...o Vsetíne neviem nič, ani nepoznám nikoho kto by tam rodil. Za mňa jednoznačne MT.
Ahoj ja som rodila v PB a neľutujem, super prístup sestry, doktori, ležala som tam aj ako tehu kvôli preeklamsii a všetci naozaj úžasní. Riešili všetko ako mali, nič nezanedbali. Sestra tu rodila dve deti a keby čakám druhé zas idem do PB bez váhania
@miroslavaa31 určite Martin
Ahoj ja som rodila v Za dva krát 2015 a 2018 a max spokojnosť, rodili má mladí Dr, keď sa ma niečo po***t tak sa to môže stať hocikde a hocikomu. Čo sa má stať sa stane. Ale čo počúvam teraz sa žilina fakt posúva vpred a snažia sa.
Ja som to mala blizsie do ziliny, ale rozhodla som sa pre pb, a nelutovala som 🙂
@miroslavaa31 Oba porody ZA. Max.spokojnost. Prvy prirodzený,druhy akútny CR. Kamoska utekala pri prvom do MT lebo pocula len "kydat" na ZA, druhy rodila v ZA-sama povedala aka bola sprosta,ze sa "hrabala" do MT.😉
2 pôrody v ziline a napriek tomu ze ma všetci odhovarali s bola úplne spokojná a šla by som znova načo sa trepať do Čadce alebo Martina...
2x PB a spokojnosť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Je skupina za porodnica, skus v rejto skupine, najdes viac recenzii.