Ahojte. Chcela by som poznať názor mamičiek, ktoré nedávno rodili v Žiarskej nemocnici. Počula som, že tam vymenili personál - sú tam lekári z Handlovej a Žiliny a je tam vraj oveľa prijemnejší personál ako kedysi. Vďaka 🙂
@mhakov rodila som tam pred par dnami.. co sa tyka lekarov-mala ma nastarosti dr.durkechova.. bola mila, informovala maco sa chysta.. nakoniec som rodila cisarskym, vsetko dobre dopadlo a v postielke mi spinka zdrave dievcatko... sestricky-to uz bolo trosku horsie, nebola som spokojna s ich pristupom, ale nasli sa aj vynimky. Ale co som teda nedomyslela bolo novorodenecke odd. To bola KATASTROFA!! Sestricky boli neochotne, vecne nemali cas, nepomohli, neukazali...a ked som sa snazila nieco sa opytat pripadala somsi ako neschopna matka ktora otravuje.. uz by som tam nesla 🤐
ahoj.dakujem za odpoved.a kde si nakoniec rodila?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ano personal sa pomenil. Ja som bola velmi spokojna s pristupomom personalu na por.sale aj na por.odd. Tiez som z Handlovej a tak novy personal poznam. Sestry velmi mile poradia,vypocuju. A zo strany lekarov zrucnost a super pristup pocas porodu. Len odporucam ak chcete ist tam.