prosím poradte ktoru pordnicu si vybrať? Ktora je podla Vás najlepsia? Pre mna vyhráva Martinská službami, ale Cadca vybavením.
Vybavenie v Cadci je perfektne,izby krasne so samostatnou sprchou a zachodom,ci telkou a radiom.Dpktori tiez fajn,aj doktorky,..sestricky ako-ktora.Ja som natrafila na dost brzdu,ale tak to su asi vsade. 🙂
Ja som rodila v Martine a veľká spokojnosť, akurát, že v juli tam bolo dosť plno a dali mi pocitiť, že patrim do čadce, ked ma prijali.
Porodnica v čadci ma teraz super povesť aj starostlivosť... ale Martin vedie o starostlivosti o deti keby bol problem s miminkom je tam neonatologicka klinika preto sme tam aj my skoncili
ahojte,ja som rodila v Martine trikrát a bola som nadmieru spokojná,sestričky úžasné,lekári tiež,a nemala som ani raz vybaveného lekára,Možem len odporúčať....
Zilinska porodnica je otrasná, nie len vybavením, ale aj prístupom sestriciek (az na jednu svetlu vynimku, ta je uzasna). Tymto ofucanym, neprijemnym, zazerajucim zenam veli hlavna sestra (alebo stanicna, neviem aky je v tom rozdiel), ta ich v tychto Bohu "milych" vlastnostiach schova do vrecka vsetky aj s topankami. Takze ak chces mat dobry pocit, tak na Zilinu ani nepomysli.
Čadca je super, krásne izby s WC,sprchou, rooming in - miminko máš stále pri sebe, len na nočné kúpkanie ich berú. Celá pôrodná sála je krásne prerobená. Sestričky sú super, aj teraz nový primár je veľký fešák a milý 🙂 Ja som bola oba razy max. spokojná, skutočne odporúčam.
urcite by som volila martin..pripadne trencin....ale uz nikdy v zivote zilinu!! hroza.. ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Cadca ja som tam rodila v aprili a nemozem povedat ani jedno zle slovo ci na doktorky sestricky a vsetko