Ahojte mate niekto skusenosti z porodnice v ziline? Napriklad pristup doktorov a sestriciek, kolko dni ste tam boli po porode, kolko vas bolo na izbe, ake ste mali vysetrenia, aka je tam strava atd.? 🙂
Ja som rodila pred troma mesiacmi a za mňa rovnako, spokojnosť nadovšetko, tiež som bola na nadštandarde, ale ani na klasických izbách si baby nesťažovali. Doktori sestry odbornici, milí príjemní, pomohli aj s dojčením a starostlivosťou o bábo, keďže máš dieťatko na izbe pri sebe. Odporúčam aj pred pôrodnú prípravu, budes mať možnosť popýtať sa viac a obhliadnut si to.
Dobre, a ten priemerny pobyt tam bol kolko? Zevraj na 4 den rano pustaju?
A este som sa chcela spytat v piatok nastupujem na prijem a to budem akurat 7 den po termine myslite ze mi hned daju vyvolavacku? Hrozne sa bojim ze so mnou nebudu nic robit dalsie dni..
A este som sa chcela spytat v piatok nastupujem na prijem a to budem akurat 7 den po termine myslite ze mi hned daju vyvolavacku? Hrozne sa bojim ze so mnou nebudu nic robit dalsie dni..
Ja som tiež bola spokojná. Prístup super a to som ani nemala nadstandart... Aká je šanca že budeš sama neviem ale ja som bola rada že som si mala s kým pokecať...
@momkomonika to ano len sa bojim pretoze len teraz budem mat 18 a ci ma nebudu brat ako nejake decko tie starsie mamicky co tam budu aby ma nebrali ako neviem no
@rrybka Pozri, v poriadku. Ja som v MT nebola, takže nemôžem to porovnať a ani súdiť. Ja som bola maximálne spokojná v ZA. A tiež vôbec nič neľutujem a to som tu v ZA rodila 2x....Kamarátka rodila aj v MT aj v ZA a povedala sama za seba, že keby vedela aké je to v pohode a super v ZA tak sa do MT ani "netrepe". 😉 A ty si len niečo "videla" a už súdiš.....😀
@sisasisi No, tak to vychádza ak bude všetko ok 😉 . Hlavne sa nestresuj (ja viem, že sa to ľahko povie 🙂 ) a skús byť v pohode a neboj-všetko dobre dopadne. 😉 Ide ti aj manžel-partner k pôrodu? A odkiaľ si zo ZA? A držím ti pršteky - sa potom ozvi ako všetko dopadlo. A ozaj, čo čakáte?
@sisasisi v piatok asi nic nebudu riesit ale to vsetko zalezi v akom si stave... aj bábätko. Ak ma byt porod na spadnutie tak to skusia. Mna v piatok tiez prijmali na prs otvorena ale nechali ma cakat do pondelka. Inak je v ziline pohoda, bola som 2x idemaj treti. Nikto na teba nebude kukat. Aspon ti bude mat kto poradit, pomoct, pokecat... mam cez 30 a urcite by som sa tak zachovala
@sisasisi rodila som v ZA 4x za poslednych 7 rokov a vzdy som bola spokojna so vsetkym. vsetci sa spravali normalne podla mna. pusta sa po normalnom porode po 4 dnoch, teda dietatko by tam malo byt 4x24 hodin. teda ak sa narodi niekedy poobede alebo vecer, ste tam cosi dlhsie ako 4 dni. po sekcii asi 5, ale to som nezazila. na izbe su dve alebo jedna. ine izby som nevidela. nemala som nikdy nadstandard, podla mna je v pohode aj v normalnej izbe. brala som to tak, ze idem do nemocnice a nie na dovolenku. to iste strava. je taka nemocnicna, ved ako inak? hladnemu cloveku dobre padne. a ze mi niekto dvakrat denne navaril... to doma nemam.
prajem ti rychly a stastlivy porod! apamtaj na to, ze cokolvek sa bude diat, stoji to za to!!!
@sisasisi ja dom tam bola 6 dni. 2 dni pred terminom ma tam poslala zenska kvoli vysokemu tlaku. Nic sa nedialo ani malej ani mne. Na druhy dwn dali vyvolavacku a nic sa nedialo a v den terminu dali dalsiu aby sa to pohlo. Malej sa nechcel. Sestricky na zenskom su ok...a novorodenecke???? Nuz fali sa..ale podla mna ziadna daka ochota...skor som sa doprosovala akoby. Mali "strasne" vela roboty. Ale ja som tam bola vtedy ked bol ten strajk. Ale inak max spokojnost. Ked niekedy zas tak urcite pojdem tu ako sa niekde trepat. Sak 4 dni sa da vydrzat ak bude vsetko ok. Ubehne ti to tam ako voda. A je lepsie byt s niekym na izbe
Dakujem baby 🙂
dvakrát som rodila sekciou v ZA, na piaty deň ma pustili domov. Žiaden nadštandard a na izbe som bola sama aj prvý aj druhý raz.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@sisasisi https://www.modrykonik.sk/group/6509/
Tu nájdeš najviac informácii. Čo sa mňa týka - ja som rodila v ZA 2x - super prístup lekárov, sestričiek, bola som maximálne spokojná. Odporúčam však nadštandard. 😉