Ahojte maminy?ktore ste rodili v Trencine,ake to tam je?co si tam treba vsetko zobrat pre babatko?
Zalezi na tom ake mas naroky,ja som bola spokojna maximalne s lekarmi,trocha horsie so starostlivostou to bolo po porode so sestrickami z novorodeneckeho,nemyslim o dieta,ale skor o taku pomoc pre prvorodicky. Ale to je asi individualne. Ale inak sa to vsetko dalo vydrzat. Samozrejme potrebujes plienky,krem nam dali na zaciatok,pre seba zakl. Hyg.potreby,vlozkpoporodne,inkotecne podlozky.... treba popatrat,
ja som rodila 2-krat minuly rok v lete naposledy. bola som velmi spokojna...pre babo len krem na zadocek a plineky vsetko ostatne ti daju oblecko a tak. nezabudni si odsavacku na mlieko!!! pre seba vsetko ako ked ides do nemocnice okrem vloziek a tych podloziek ako pisla zuzica4. neboj nikto ti tam nebude robit zle🙂)). nech ti to vsetko dobre dopadne🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som rodila v Trencine bola som spokojna. Potrebovala som akurat plienky a krem na ritku.