Ahojte, prosím Vás, ako to teraz vyzerá so Skalickou pôrodnicou? Rodila niektorú z Vás Mudr. Bartošková Gabriela? Som vďačná za každú radu.
Ďakujem za info,keby si zistila niečo viac, daj mi prosím vedieť aj celkovo o Skalickej pôrodnici, ďakujem.
@mackaso ahoj, ja som ju mala pri pôrode (len vtedy sa ešte volala Šefčíková), ale keďže som rodila cez 2 zmeny.... tak na finále som mala primára (čo som nebola veľmi nadšená), ale späť k pani doktorke - strašne milá, zlatá pani doktorka
@aadulik2110 Ahoj, ďakujem, že si napísala, ja som si ju zajednala na pôrod, či už bude mať službu, alebo nie, zaplatila som za to 200 eur, nechcem mať pri sebe primára, zdá sa mi pomotaný a chlap je chlap
@aadulik2110 Starala sa o teba pani doktorka aj počas prvej doby pôrodnej? Prosím ťa, čo si mám do nemocnice do Skalice zobrať pre bábo? Je potrebné aj oblečenie hneď od začiatku?
@mackaso presne si trafila klinec po hlavičke.... trošku ti priblížim môj pôrod.... ja som 9 dní prenášala a pôrod mi museli vyvolať - dôvod bol jednoduchý stále som sa neotvárala.... dokonca ráno v deň pôrodu pri pravidelných 5 minútových kontrakciách, ktoré trvali niekoľko hodín som bola stále na 2cm otvorená (pri takýchto kontrakciách to býva na min. 6cm) tak sa Budinský rozhodol prasknúť vodu, ale tá už bola zelená, tak bol frmol, ani neviem ako v priebehu pol hodiny som mala klistýr a bola osprchovaná a už o 9 ráno som bola na sále. Pichli mi infúzku, kontrakcie sa rozbehli rýchlejšie, ale to otváranie.... pani doktora keď mala voľnú chvíľu, tak ma chodila kontrolovať, pýtala sa ako sa mám a pod.... musím ešte dodať, že som mala super pôrodnú asistentku, ktorá skoro celú zmenu bola pri mne a pomáhala mi (okrem iného mala som aj manžela pri pôrode). Keď mi dokapkala infúzka a žiadna zmena, tak ma poslali osprchovať a stretla som sa s ňou na chodbe, tak prehodila pár slov... takže veľmi príjemná pani doktorka. Odpoludnia, keď sa mi stav nemenil, ale kontrakcie trvali dlhšie a dlhšie, tak každú hodinu konzultovala stav z primárov a vždy ma prišla poinformovať. Bohužiaľ na to finále už som mala primára (čomu som moc rada nebola, ale dôležité je, že malý sa narodil v poriadku). Ešte popri mne na sále bol jeden pôrod a dotyčná si nevedela pani doktorku vynachváliť, či na pôrod alebo následné šitie - čo najmenšie. Kamoška ju mala pri pôrode a hovorila, že jediné čo mala bol 1 steh. Ešte aby si z toho nebola.... ja som mala predstavu, že pri pôrode je doktor/ka stále..... ono počas prvej doby pôrodnej sa príde spýtať čo a ako, skontrolovať a ide preč..... ale pôrodná asistentka je k dispozícii skoro stále a doktor príde len už k samotnému pôrodu a potom po pôrode skontrolovať (lebo si ťa ešte 2 hodiny nechajú na sále). A čo sa týka drobca, tak stačí len nejaké 2-3 ks body.... prvý deň má erárne oblečené a potom keď prídu ukázať ako sa maličké má kúpať, tak si môžeš dať svoje veci.... a ešte je dôležitá čapička - keď treba s bábom na chodbu - zájsť na novorodenecké, alebo si bábo zoberú na nejaké vyšetrenie, alebo ideš ukázať návšteve (ak nie si na VIP izbe). Ja som mala 2 čapičky a dobre som spravila, lebo malému museli brať krv z hlavičky a následne sa jedna zašpinila.... a ešte dobrá vec je mať zo sebou rukavičky, aby sa bábo nepoškriabalo, keď bude rozbalené (aj keď môjmu malému sa náramne páčilo v perinke). A samozrejme cumeľ.... a potom také tie hygienické veci - plienky - jednorazové + cca 5ks bavlnených, modrá indulóna, mokré servítky. Dobré je mať ešte zo sebou aj malú deku. Ak si ešte na niečo spomeniem, tak napíšem, ale sa pýtaj 🙂
Jej co tu nenajdem ja za temu.Tak Gabika sa teraz vola Bartoskova?
@mackaso mne robila este bola za slobodna Sefcikova laparoskopiu+hysteroskopiu na gyne v Skalici.Asistoval jej Kvaltin.Ja mozem len dobre na nu povedat.Velmi mila a prijemna lekarka.U porodu som ju nezazila nakolko som este nerodila.
@mackaso a ešte tak ako mamartinka píše.... mne táto pani doktorka vyberala cystu laparoskopio a tiež len v dobrom na ňu spomínam.... práve, keď prišla 1. x na sál za mnou, tak som sa tak potešila, že akú super pôrodníčku budem mať.... len som nerátala s tým, že na sále budem 9 hodín.
@mamartinka hej vydala sa.... najprv som nechápala, čo to za meno, ale potom mi napadlo, že sa asi vydala.... google je dobrý hladač.... našla som jej foto.... jaká kočka bola 🙂 http://www.tksenica.sk/index.php/2012-03-26-14-...
@aadulik2110 krasny boli a manzel ma krasne meno.Aka opalena teda obi dvaja.
@aadulik2110 ja som ju aj na facbooku nasla https://www.facebook.com/sefcikova.gabika/photos
Tak uz je vydata teda.aj mna rodila .dufam ze to je ona a bola som spokojna.je prijemna,vtedy som si ju aj priala a vyslo mi to..😉
Takze ako som pozrela foto zo svadby tak mna nerodila tato..je tam este jedna(blondina)neviem to meno a ta rodila mna.tiez velmi prijemna.ale aj tato.
Tak baby mám to za sebou, pani doktorka je anjel, perfektný prístup, odbornosť a profesionalita, príjemná, ďakujem jej za všetko, baby len odporúčam, spríjemnila mi pôrod, úžasný človek, človek s veľkým Č, patrí jej veľké ďakujem. 🙂
@mackaso tak gratulujem k babetku.Dufam ze vsetko je v poriadku.Kedy sa male narodilo a chlapcek ci dievcatko?
@mamartinka Mám dievčatko Adélu, 2 apríl, všetko je v poriadku,sme zdravučké 🙂
@mackaso jeeej, tak super, som rada, že už je maličká na svete a bola si spokojná s pôrodníčkou 🙂 a samozrejme blahoželám a želám veľa zdravíčka tebe i maličkej 🙂
JA som tejto pani doktorke nesmierne vďačná a ďakujem jej .
najlepšia zo všetkých a nepíšem to preto,že je moja kamarátka🙂)v januári som potratila,vyčistila ma,stále mi všetko vysvetlovala,teraz som na konci piateho mesiaca a keď niečo potrebujem,tak volám jej,je fakt skvelá aj prístupom a aj ludskosťou na rozdiel od starého Kvaltína,ktorý sa ma po potrate opýtal,že načo som prišla,ja vtedy po kolená krvavá,v tvári biela jak smrť,ale nedalo mi to mu odpovedať,že len tak...mali by ho prepustiť,lebo to je najväčší odlud,akého tam môžu držať!!!inak,ak by som ho mala mať pri pôrode,tak tam chce byť aj môj muž,lebo povedal,že ma s ním na sále samu nenechá!! 🙂 🙂 🙂
Mňa rodila pani doktorka v auguste, bola milá, trpezlivá, ja ju len a len odporúčam 🙂
Ja som bola celkovo so skalickou porodnicou spokojna.Pani doktorka je milá-zazila som ju par krat na kontrole a ked ma prijali,mala mi rano pustit vodu a odrodit ma-no rozdrodila som sa skor.
No musim si zastat pana primara.JA som ho mala pri oboch porodoch,prijimal ma aj ked som prisla s krvacanim na pohotovost-pre rizikove a nikdy ziadny problem.Posobí mozno trochu flegmaticky ale vie čo robí,zbytočne toho nenakeca ale ja osobne som bola velmi rada že som mala prave jedho-pri druhom porode som sa bala koho chytnem"a bol to zas on-co som aj chcela a porod bol ukážkový.Bol velmi milý ,povzbudzoval ma,chvalil..jednoducho ja som bola naozaj spokojna.
Vela ludi si stazuje na skalicku nemocnoci-porodnicu..ja som bola spokojna,nic mi nechybalo,sestricky na porodnici su velmi mile-na novorodeneckom je to horsie-niektore mamicky si to pletu a spajaju..ale na porodnici su velmi mile a ochotne.
Ahojte kocky, ja som tak isto rodila v skalici no nie s pani doktorkou vtedy este Sefcikovou 🙂 ale mala som druhu a dodnes neviem ako sa vola taka mlada blondyna vysoka strasne bola prijemna stale somnou rozpravala co mi velmi odlahcilo prood. mala som ho 2x vyvolavany prva vyvolavacka nezabrala a ta druha to bol teda boj od rana do tretej poobede...a bola pri mne aj sefcikova bola tiez mila a prijemna len skaredo sa stale pozerala a tym som si ju zapametala, ale vsetci ju strasne chvalili a ja som s nou moc nebola v kontakte len co sa spytala co a ako ale zdala sa mi fajn. a sestricky na porodnom su tiez super nikde som sa nestretla s takym personalom ako v skalici na porodnickom ci doktory doktorky sestricky...len novorodenecke ja kapitola sama o sebe tam by som ich vymenila ty strigy vsetky rad radom. neviem ako je to mozne aby sa tam stretli same hnusne baby, s nimi som nemala nic dobre zazite, len stale mudrovali obcas zhukli, nevedela som kojit vobec mi to neslo a ked islo tak strasne bolelo. a len po mne hucali ze musim a musim ze mlieka mam dost. takze tak 🙂
Baby a neviete ci uz Gabika Bartoskova ma babo?
Kto by sa chcel pridat do novej temy- https://www.modrykonik.sk/group/6474/
Caute.Trocha to tu obnovym.Dnes v Senici otvarala novu gynekologicku ambulanciu Gabika Bartoskova. Len davam info ak by sa niektora k nej rozhodla ist.Pekny den.
Neviete či sa platí ročný poplatok v ambulancii u Gabiky Bartošíkovej?
@alenahajlova myslim ze nie.Len prides podpises zmluvu ze ku nej chces chodit a tot vsjo.Ak si chces preniest kartu ona si to vybavi sama.Inak odkial si z Burov?Ja mam manzela odtial.
Ano som z Burov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Rodila tam moja švagrová,síce nie u tejto priamo - ale podľa jej slov aj táto je strašne zlatá a príjemná.