Pôrodnica v Ružinove

viktoria007
2. sep 2013

ahojte...dievcata chcem poradit ...23,9 nastupujem na matersku do BA..27,9 mam kontrolu u svojho gynekologa este v Nitre..dnes po telefonate so sestrickou z ruzinovskej nemocnice kde chcem rodit kedze tam budem byvat mi oznamila ze ma zoberu na odporucenie gynekologa ked budem na rizikovom...este mi zdvoraznila ze na 100percent ma nezoberie ziadny doktor..a ked uz sa to blizi rychlostou blesku neviem co dalej...ci sa mam hlasit sama do nemocnice alebo moj doktor napise odporucenie a vtedy ma zoberu uz isto...konkretneho doktora nechcem pri porode ...dakujem pekne za odpoved pokial mate skusenost

marylis
2. sep 2013

@viktoria007 no mne len moj lekar povedal, ze je na mne aku nemocnicu si vyberiem, nech je aj v michalovciach napr. Dolezite je, aby si tam chodila do poradne posledny mesiac (uz priamo do tej porodnice, kde chces rodit). Ja som si vybrala Ruzinov, dosla som tam a nikto neskumal kam som chodila predtym a ci som z BA alebo nie. Tolko moja skusenost 😉

kubkatka
2. sep 2013

@viktoria007 no odporučenie lekára myslím nič nepokazí, no od 36. týždňa ťa musia aj tak v nemocnici zobrať, lebo tam už budeš chodiť na poradne, lebo tak to funguje všade (aspoň v "štátnych" nemosniciach), že kde chceš rodiť, tak tam budeš chodiť od 36. týždňa (vrátane) na poradne, teda už nie ku svojmu gynekológovi, ale do nemocnice. len pokiaľ naozaj nie si riziková, tak nech ti rizikové ani nepodpisuje, na rizikovom v nemocnici ťa v 30. týždni už nevezmú!

viktoria007
autor
2. sep 2013

dakujem Vam-...
@kubkatka ------len pokiaľ naozaj nie si riziková, tak nech ti rizikové ani nepodpisuje, na rizikovom v nemocnici ťa v 30. týždni už nevezmú!----- meriam si cukor lebo som mala zvyseny ten test na cukrovku tehotensku takze asi budem rizikova a tak ze nebude problem aby mi doktor napisal odporucenie ale to sa mi nezda ze by ma nemali zobrat aj keby som nebola rizikova...

kubkatka
2. sep 2013

@viktoria007 v nemocničnej poliklinike ťa vezmú, ale až v 36.tt, prv nie, iba rizikovú a nie som si istá, či tehotenská cukrovka je riziková....ako áno, talk potom záleží od toho, od kedy si riziková......mne povedali, že v 32. týždni sa hlásiť ku nim ako riziková je na smiech......to som u nich už mala byť zahlásená dávno...majú tam tí rizikováci taký divný postup a postoj, tak sa priprav a obrň 🙂

viktoria007
autor
2. sep 2013

@kubkatka nebyt toho ze sa to opytam sestricky ze ked mi dala do kolonky gdm ako rizikova ci teda som...a ze ano pokial mam vysoke testy...ja uz sama potom neviem ako mam postupovat ked ma tiez vysmiala sestra v ruzinove cez telefon ze co chcem teraz takto skoro ked som len v 30tt teda 31 zacinam uz zajtra

aristka
2. sep 2013

@viktoria007 doktor ti dá odporučenie ,aby ťa prevzali do starostlivosti...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre