Ahojte, chcem sa opytat na Vas nazor na porodnicu v Rimavskej sobote..Tak celkovo..na prijem, kde Vas prijali, pretoze ziadnu prijimaciu kancelariu som si tam nevsimla ked som tam bola na sono, som z Lucenca ale rodit budem v Rimavskej Sobote tak zbieram info..aky bol pristup lekarov..a tak celkovo..popripade ma niekto termin v marci 2013?
Tam dole som bola na sono pri Dr Nagyovi..tusim si dobre spominam..raz som tam len bola..lebo aj gynekologa mam v RS..🙂Tak uvidime ci tam potrafim na ten prijem..dakujem za info a postrehy..no uvidime..som prvorodicka takze pocity su veeelmi zmiesane..a po dve na izbe to je clekom v poho...apson ze sprcha tam teda je..a je aj moznost ist si to pred porodom obzriet?a co WC?
@bandaska27 ahoj, ja mám termín koncom marca, môžem sa ťa opýtať, nad Lučencom si neuvažovala? Vlastne bývaš v LC? Pýtam sa, lebo sa neviem rozhodnúť či rodiť v LC alebo RS, ale od LC ma každý odhovára. Bohužiaľ nepoznám nikoho kto rodil v RS tak to neviem porovnať... Dakujem
to bude asi panom primarom, ktory presiel z LC do RS 🙂 ja som bola na nadstandardnej izbe kvoli tomu, ze tam bol manzel so mnou pri prvom porrode cely cas a pri druhom tam chodili denne za mnou s prvorodenym synom, ktory vtedy nemal este 2 roky. takze to bolo super, ze bol s bracekom hned od zaciatku. a maju doteraz nadherny vztah.
ahojte, ja som rodila v RS v decembri 2008, ale nemôžem sa sťažovať. Super bolo, že sprchy sú na izbe, to je veľká výhoda 😵
ahojte. ja som uvazovala velmi nad Štiavnicou lebo tu nemocnicu si kazdy velmi chvali ale pocula som dobre veci aj na RS a tiez je to baby friendly hospital tak este zvazujem. Predsa mi je to blizsie z Lucenca. Takze ste tam boli spokojne? Lebo aj ja co pocuvam o LC nemocnici tak tam urcite rodit nechcem.
@renatka15 ja mám termín 1. augusta 🙂. Ja som tam nevolala, ale rodili mi tam známe a tiež tam boli kuk. Niektoré mali vybavené aj tie samostatné izby, niektoré nie. Ale každá jedna si pochvaľovala. Ja som tam minulý rok ležala a či sestričky, či lekári všetci do jedného boli super, myslím, že by to aj tak malo byť, nielen v RS, ale všade. Daj potom vedieť ako si sa rozhodla.
Pôrodnicu v RS, môžem len a len odporučiť. Super sestry a aj lekári. 🙂
no ja sa tam pojdem aj pozriet ale myslim ze budem rodit tam. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja 🙂 aj som rodila, aj mam termin v marci 🙂 Prijímacia kancelária je v suteréne, tam kde je aj sono. Ja som bola na pôrodnici v RS 2x, maximálne som bola spokojná. A teda ani neuvažujem, že by som išla rodiť inde.