Ahojte,mate niektorá skúsenosť s pôrodom v Modlingu? Pripadne je tu tehulka, ktora sa tam chystá rodiť ako ja? Pripadne mate niekto skusenost s Dr. Saglom? Dakujem za odpovede.
@boba676 ahoj, prepac pisem dost neskoro.. ale predsa.. ja zial nemam po.. v 15 tyzdni som zial potratila.. uz som po operacii myomu na maternici , takze sa budeme zase snazit tak o pol roka.. co uz. Od vtedy som u Sagla nebola. takze asi uz mas ty po porode? napis ked budes mat cas ako to prebiehalo ,aka je vlastne porodnica v Modlingu... a kde byvas? My byvame v Ebergassingu.
maj sa pekne
Erika
Ahoj to mi je velmi luto,ale neboj isto sa to na druhy krat podary.hm ja mam termin teraz vo stvrtok takze ma to este len caka,ale uz sa velmi tesim.v nemocnici sme sa boli pozriet a vyzera to tam velmi dobre tak dufam ze to aj dobre dopadne.my byvame v heiligenkreuz
Ahojte - vidim ze sa jedna uz o starsie forum -ale ak by ste sa mohli este podelit o info ohladom porodu v Modlingu - velmi by mi to pomohlo. Ja mam termin vo februari a budem vdacna za kadzu skusenost!
Dakujem 🙂
teda ja som z Badenu, takze tiez blizko. Rada by som vedela aka je ta porodnica,lebo keby cosi,tak nez dojdem do Haiburgu,tak porodim v polke cesty. Modling je predsalen blizko a keby cosi,tak stale tu mame helikoptery v Bad Voslau 😀
Este som pocula,ze celu porodnicu nejako vynovili. Neviem co je na tom pravdy,ale vraj sa otvorili nejake nove pavilony,lebo tato v Badene sa ide burat ta nemocka,co vyzera ako taka stavba zo 70tych rokov.
Ale neviem aky je tam personal,ale pocula som zatial skor iba dobre veci,aj ked vacsina chodi rodit do Viedne na dve kliniky a ende.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj ty uz mas asi po tom ,ale ja este nie a mam velky strach pretoze moja nemcina je na bode mrazu.tiez chodim k doktorovi saglovi a mam rodit v modlingu ..aky bol porod ,ake boli sestrycky..boze mam tolko otazok ze neviem co skor ☹