Pôrodnica v Martine

pituska89
3. dec 2013

Ahojte žienky, chcem sa opýtať, máte niektorá skúsenosť s pôrodnicou v Martine? Chcela by som vedieť, čo by som si mala zobrať v deň "D", čo mi netreba- čo dáva nemocnica. Ďakujem za info.... 🙂

katrinka8
3. dec 2013

@pituska89 - ahoj, som akurat tyzden doma, takze to mam cerstve 😉 Potrebujes porodnicke vlozky, jednorazove nohavicky, hygienicke potreby, toaletny papier, nepremokave podlozky do postele, papuce (slapky) do sprchy, papuce, zupan (zober si tensi, ak mas, je tam strasne horuco na izbach kvoli babatkam), mydlo (na umytie ruk), osuska, nocne kosele (ak by Ti boli tie nemocnice nepohodlne, ale daju Ti kazdy den cistu - len su take... no, nemocnicne, niektore obrovske, niektore nemaju gombiky atd. - my sme ich pouzivali len na noc, cez den sme si dali svoje, aby sme "vyzerali" 😀 ) Pre babatko si zober len 1 balik jednorazovych plienok a vlhcene utierky, oblecenie babatkam menia kazdy den, taktiez je pre babatka k dispozicii aj masticka na zadocek a lieh na pupcek. Oblcenie na odchod z porodnice Ti staci doniest v den odchodu.
Na porodnu salu si so sebou beries uterak, vlozky, osobne veci (kabelka s dokladmi a mobil atd.), vodu na pitie si mozes zobrat tiez . Inak mi nic uz take nenapada. Okrem toho, ze strava nic moc ☹ Priprav sa na nie moc vabne jedla, a porcie male tiez. Dostanes ranajky, obed, vecera a druha vecera. Prve vari 2 dni aj caj davali do krcahu, potom uz nie, len k jedlu. Takze asi Ti pribuzni budu musiet doniest nieco na pitie, ak nechces pit len cistu vodu.

pituska89
autor
4. dec 2013

Ahojky, dakujem velmi pekne za info- pomohla si mi 🙂 je dobre mat zoznam, ktory ma uz niekto odskusany.

dilino
4. dec 2013

katastrofa moja skusenosť po chybe lekara som nielen ja ale hlavne moja dcerka ostala navždy postihnuta a v nemocnici v Martine sa tvaria ako by nič až ked sme upozornili media tak lekar gynekolog musel byť z prace prepusteny moja veľmi zla skusenosť

sempro
7. dec 2013

@dilino prosím ťa čo sa stalo, ak to nechceš tu rozpisovať tak do IP. Ja som mala tiež nie veľmi dobrú skúsenosť...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre