Rada by som si precitala osobne nazory a skusenosti s porodnicou v Humennom. S akym lekarom ste boli spokojne? Akceptovali porodny plan? prilozili vam babatko hned? Bol niekto s vami pocas 1 doby porodnej? Mohli ste sa pohybovat a sprchovat kedykolvek? Velmi pekne vopred dakujem .
Ja som tam rodila predrokom a 4 mesiacmi, bola som celkom spokojna,sprchu som nestihla ziadnu,bola nedela tak som tam bola sama ale dalo sa...babatko mi prilozili hned a potom mi ju zobrali obliect....ale nikdenikoho nebolo,len obcas ma prisli pozriet a odisli...
dakujem za info. A este sa chcem opytat, ake su tam izby. Ak by nebol volny nadstandard. Su to dvojky?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja môžem povedat len svoj nazor zpred 10 rokov a vtedy som bola maximalne spokojna. Nie som z Humenneho, no na odporucania inych som tam sla a neolutovala som. Nemala som ani vybaveneho lekara, no starali sa o mna vzorne. Babatko hned prilozili. Manzel nebol pri porode, lebo nemal pripravu a nepustili ho len tak. Pohybovali sme sa aj sprchovali kedykolvek aj nam sestricky pomahali. Ako je to teraz neviem. Asi by som sa znova informovala.