Pôrodnica v Humennom

simona30
3. jan 2015

Rada by som si precitala osobne nazory a skusenosti s porodnicou v Humennom. S akym lekarom ste boli spokojne? Akceptovali porodny plan? prilozili vam babatko hned? Bol niekto s vami pocas 1 doby porodnej? Mohli ste sa pohybovat a sprchovat kedykolvek? Velmi pekne vopred dakujem .

bohjelaska
3. jan 2015

Ja môžem povedat len svoj nazor zpred 10 rokov a vtedy som bola maximalne spokojna. Nie som z Humenneho, no na odporucania inych som tam sla a neolutovala som. Nemala som ani vybaveneho lekara, no starali sa o mna vzorne. Babatko hned prilozili. Manzel nebol pri porode, lebo nemal pripravu a nepustili ho len tak. Pohybovali sme sa aj sprchovali kedykolvek aj nam sestricky pomahali. Ako je to teraz neviem. Asi by som sa znova informovala.

pampusik
4. jan 2015

Ja som tam rodila predrokom a 4 mesiacmi, bola som celkom spokojna,sprchu som nestihla ziadnu,bola nedela tak som tam bola sama ale dalo sa...babatko mi prilozili hned a potom mi ju zobrali obliect....ale nikdenikoho nebolo,len obcas ma prisli pozriet a odisli...

simona30
autor
4. jan 2015

dakujem za info. A este sa chcem opytat, ake su tam izby. Ak by nebol volny nadstandard. Su to dvojky?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre