Pôrodnica v Čadci - skúsenosti z roku 2016

katia207
12. máj 2016

Mamičky, ktore ste rodili v tomto - minulom roku v pôrodnici v Čadci podeľte sa prosim o Vaše skúsenosti. Tento rok v oktobri budem rodiť a uvažujem nad Čadcou. Ďakujem 🙂

mia265
12. máj 2016

V pohode, nevıem,co konkretne ta zaujima

mima0
13. máj 2016

@katia207 cadcanska pôrodnica, až na niektoré sestričky na novorodeneckom, je úplne v pohodke, primar, lekári aj sestričky fajn 🙂

katia207
autor
13. máj 2016

Dakujem za Vase odpovede 🙂 zaujima ma aj poporodna starostlivost, ci prilozia babetko hned po porode na prsnik ci mi ho nechaju pri sebe a dovolia aj manzelovi byt pri nas?

lenca77
13. máj 2016

Ahoj...ja som rodila v Cadcanskej nemocnici a mne sa tam páčilo. Síce bábätko my nedali k prsníku, čo má aj trochu mrzelo ale manžel bol pri pôrode a bolo to v pohode. 🙂

mima0
13. máj 2016

My sme mali síce naplánovanú sekciu, takže priloženie nebolo možné,no keďže som mala len spinal ukázali mi malinku hneď a sestrička mi ju pridrzala a mohla som si ju aspon vypusinkovat 🙂 ...celý deň som strávila na Jiske a aj tam mi ju priniesli ukázať a na druhý deň po preložení na oddelenie som ju skoro celý čas už mala pri sebe 🙂

katia207
autor
13. máj 2016

Lenca77 a pytala si ju aby ti ju dali? A tir dve hodky po porode si ji tiez nemala? 🙂... mna to dost zerka zeby mi malinke nedali, ozaj aspon toto by som chcela mat tak, zalezi mi na tom a nemocnica sa chvali ako baby frendly a uvadzaju ze babetka su hned po porode pri mamicke a vsade citam opak :/

lenca77
13. máj 2016

Mne ho nedali a možno preto lebo mal zlomenú klucnu kosť a ani tie 2 hody po pôrode som ho nemala. A predtým syna čo som rodila tak tiež my ho nedali k prsníku a to mu nič nebolo.

katia207
autor
13. máj 2016

@lenca77 :(( tak to si ma nepotesila, mrzi ma ze ani taka jednoducha vec sa u nas nerobi aj napriek tomu, ze nemocnica uvadza opak, ale hlavne ze kazdy hovori ze je to dolezite...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre