Pôrodnica v Čadci

anjelik14111
3. feb 2015

Ahojte 🙂 chcem sa spýtať mamičiek ktoré rodili v čadci že ako to tam chodí, či po pôrode je dieťaťko stále s vami alebo ho aj zoberúe a nechajú čas mamine na zotavenie, lebo každý mi hovorí inak.

lillien11
3. feb 2015

Dieťatko ti nechávajú na izbe do 02.00hod,medzitým ho chodíš vážiť pred a po kŕmení koľko spapalo...ale - hocikedy im ho môžeš nechať,že si chceš oddýchnuť 😉 Ja som našu malú ku nim dala obyčajne o polnoci,nakoľko o 5.00 hod ich nosia na 1.kojenie.

anjelik14111
autor
3. feb 2015

tak to je celkom fajn, ja som sa bála že kebyže mám bolesti alebo niečo že aj tak mi ho tam nechajú, ale hovoria že vela záleží akú sestričku tam budem mať

nicicka
3. feb 2015

@anjelik14111 mne malu brali cca o 22.00, ale je to uz 2 roky dozadu. Tiez som bola rada, ze si mozem este chvilku oddychnut :D

majuska287
5. feb 2015

@anjelik14111 ahoj,ja som sa tam bola vcera pozriet a informovat sa, a vrchna sestra povedala ze co sa tyka deti,ze mozes aj nemusi mat cez den babo pri sebe ze zalezi od teba a aj od zdrav.stavu,ale ze na noc deticky beru musia byt umiestnene na novorodeneckom kedze nemaju rooming in izby,tak ze aby si aj mamicka v noci oddychla a nabrala sily......

nerko
5. feb 2015

@anjelik14111 porodnica je z dvoch lozkovych casti. Na jednej nemaju babätka postielky, tak zenam deti nosia hadam 5x pocas dna na kojenie. Po nejakom case ich zoberu. Babätko mamicky v tejto casti maju pri sebe v posteli. Aspon pri mojom porode to tak bolo, cca rok. Ak sa dobre pamätam, tak tato. cast je pri rizikovom tehotenstve, resp. ked vtej druhej uz nieje miesto .

anjelik14111
autor
5. feb 2015

dakujem baby, za chvilku ma to čaká tak už stresujem a zistujem :D:DD

majuska287
9. feb 2015

baby co ste uz boli rodit v CA,este by ma zaujimalo: navstevy s detmi su tam ako,videla som tam napisane na dverach ze do 10rokov deti nepustaju......a este ked mate po porode babo pri sebe musite he vazit po kazdom klrmeni? viem ze kazda nemocnica to ma ine,iny system,tak ma to tak napadlo........dakujem 🙂

nerko
10. feb 2015

@majuska287 sestra ma prisla navstivic s 2- rocnym dievcatkom a nikto jej nic nepovedal. Poobede pocas navstev je tam velky pohyb ludi. Az mi to vadilo. Kolegynke co bola so mnou na izbe, prislo cca 15 osob na navstevu za den. Teplo, nedalo sa tam pohnut, hluk. Chcela som sa ucit kojit, clovek je uboleny, dorobeny. Az mi bolo do placu, ze nemam ziadne sukromie. S tymto by mali nieco robit. Ja som bola v tej casti, kde sa nevazilo. Po nakrmeni nam deticky brali na vazenie na novorodenecke.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre