Ahojte. O 8 dní mám termín pôrodu a chystám sa ísť rodiť do Bojníc. Neviete mi povedať čo a ako je to tam ???
@kajustek2007 ja som tam bola pred 4 mesiacmi prvykrat-a na moje prekvapenie-velka spokojnost..tiez som len zo vsetkych stran pocula len negativa-ale ja nemam ziadnu negativnu skusenost.dr mile-mlady kolektiv,sestricke super,aj z novorodeneckeho,nemas sa coho bat.ak chces nieco konkretne vediet-pytaj sa..drzim palce
kajustek2007 a čo tam bolo také zlé že tam už nechceš ísť ???
@katuchas S primarom som male aj ja konflikt, on je v pohode, pokial aj ty ako rodicka budes v pohode tzn. ziadna hysteria , krik, vzdychanie, ak prebieha vsetko hladko, nestazujes si, spolupracujes bez akychkolvek prejavov nepohodloa, ci bolesti bude to v pohode, no ak nie, pan primar vie byyt strasne "mily"... keby niet jeho vsetko si chvalim ,ale nemala som ziadne problemy ani s kojenim ani so starostlivostou, malinky bol dobrunky, ono zalezi aj na tebe co ocakavas, ako si narocna atd....
Ahoj katuchas aj sa sa chystám do Bojníc, o 10 dní mám termín. Počula som, že teraz je to tam v pohode 🙂
ivi31 no tak to sa tam aj možno stretneme 🙂
lienkan noooo o tej upratovačke som už tiež počula..
tak podla toho čo píšete sa nemusím báť. Dakujem Vám
@katuchas ja som mala zlu skusenost no mozno po 6 rokoch sa to tam zlepsilo.viem ze chvalia doktorku Bakovu ze je spickova.a to co mate s upratovackou?
ja som tam rodila a síce som porod nemala taký dobrý,doktorky su tam fakt milé,aj ked je pravda že jedna sestrička na porodnom bola mudrejšia ak doktor....ale da sa vsade sa niekto taký nájde.....ale inak ani ja neviem tiež čo vsetci hovoria o upratovacke...neviem koho myslia 🙂 ja som tam nikoho takeho nespozorovala.....akurat co viem na tej vzdychárni nás stale posielali do sprchy a stale sa potom rozculovali ze je vsade voda to mi šlo na nervy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@katuchas tak moja drzim palce ja po prvom porode nehrozi Bojnice najma primar Durcenka ☹