Ahojte mamičky z Bánoviec a okolia, chcela by som sa spýtať tých, čo rodili v Bánovciach a chceli aby im bolo priložené bábätko na telo hneď po narodení a aby im bolo dopriate si ho po pôrode takto nechať u seba či to bolo možné a či stým personál nemal problém a ako ste boli celkove v pôrodnici spokojné. 🙂
Ja som síce rodila pred tromi rokmi A tiež mi jU dali iba na chvilku. Neviem, či sme ju sa mužom mali 15 minút pri sebe A aj to až po dvoch hodinách. Neviem, ako je to teraz, no ja by som chcela druhýkrát do Trenčína.
Ahojte.ja som rodila v Bn v 2012 a bola som velmi spokojna,dokonca som pri porode mala sv.gynekologicku pani dr.Valasku.bolo to naozaj ine ako v TO,tam som rodila prvy krat r.2005.milion doktorov a sestriciek okolo mna,ziadne sukromie.pristup katastrofa :( naopak v BN bola pri mne len jedna sestricka kt.ma cely cas drzala za ruku a ku koncu moja doktorka a par ludi z novorod.odporucam 🙂 teraz nas to caka treti krat v maji a nakolko byvame v PE rozmyslam ci rodit tu alebo radsej v BN
ak mate niekto skusenosti,poradte.D 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj rodila som v porodnici 28,04,2014 a som s porodnicou spokojna. čo sa tyka prilozenia dietata tak v mojom pripade to nebolo. ukazali mi maleho ale potom samozrejme nastupovalo vazenie meranie a kontrola vsetkych zivotnych funkcii ktore sa daju skontrolovat. myslim ze je aj moznost si vybrat porodnika ale len z kolektivu tohto oddelenia. ak sa ti da treba chodit na predporodnu psychopripravu a tam sa treba vsetko popytat čo ta zaujima. v pripade ze by si sa dostala do porodnice skôr skor ako budes uplne rodit informuj sa tejto moznosti prilozenia dietata.