Pôrodnica v Bánovciach nad Bebravou

angelina1003
18. aug 2013

Kočky aký máte názor? počúvam vela chvály, je tam aj nejaky nadstandard? 🙂

jajus28
18. aug 2013

Ahoj je tam nadstandartna izba za priplatok tam mas nastevy na izbu do vecera a moznost partnera pri sebe aj v noci, treba pozret ich stranku na webe tam mas cennik. Inak ja som bola velmi spokojna mily a ochotny personal a nenechaju ta trapit. Ale dost tazko dostat tu izbu kedze je o nu velky zaujem, naskor sa spytat ci si to treba zajednavat, na svoj termin, alebo ako. Drzim palceee 🙂, ale je super aj na obycajnich izbach mamicky si navzajom pomerkuju babatka ked ma niektora navstevu, alebo ide do sprchy ci na wc.

angelina1003
autor
11. dec 2013

@jajus28 ahoj dakujem za info a je tam aj jednotka intenzivnej starostlivosti? manzel ma dnes zaskocil touto otazkou 🙂 a akceptuju porodny plan?

jajus28
11. dec 2013

@angelina1003 ahoj no to teda neviem, ale viem ze ked nahodou babo ma prist na svet skor rodis v trencine, alebo po porode prevazaju v inkubatore babo na intenzivku to trencina. No a pre maminky neviem ak chces zistim svokricka robi v nemocnici. A rcite akceptuju plan ak to zdravotny stav dovoluje, no to je najlepsie ked uz budes posledny mesiac chodit na pasy do nemocnice sa informovat u sestricie popripade lekara, neboj sestricky ti ochotne povedia su naozaj mile. Teda aspon pred dvomi rokmi boli 😉

angelina1003
autor
11. dec 2013

@jajus28 juj to by si bola zlata keby si mi vyzistila ako to tam chodí, lebo keby mi hrozil predcasny porod tak ci tak by som musela ist v TN,lebo som odtial, ale ak nie tak by som rada sla do BN, len tieto info na nete nikde nemaju .... teda aspon ja som nenasla, takže ma potesi bližšie info 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre