Je tu nejaka mamicka co ma skusenosti s porodnicou v Trstenej?
beljanka tak aj prve dievcatka mame rovnako narodene
ahoj natty: to je milé. ja už mám moje druhé dievčatko doma 🙂 ty si na to svoje ešte ako vidím musíš trošku počkať. a čo ideš rodiť do Trstenej? Ja som tam rodila aj teraz, no teraz to bola taká rýchlovka.
beljanka gratulujem k dcerka. To mas super, ze to bola rychlovka. Lebo ja som dcerku rodila 12 hodin, nieco hrozne. Idem rodit v Trstenej, len sa spolieham, ze tentokrat to pojde rychlejsie. Uvidime.
caute zienky, tak sa pripajam aj ja som rodila v Trstenej a bolo mi dobre, teda az na jednu s prepacenim kravu detsku sestricku 😉
Ahojte babenky. Aj ja som rodila v Trstenej a bolo to na ten moj strach z porodu nieco uzasne, sestricky boli prijemne a lekar sa tiez velmi snazil,bolo to za nami za hodinku a pol, starostlivost o nas obe bola na urovni.Ak budeme mat este v buducnosti babatko, tak sa pon chystam opat do Trstenej 🙂 . Vsetkym, co to mate za par drzim palce.
ahoj natty. teraz pri tých dvoch drobcoch trochu nestíham. prvú dcérku som aj ja rodila cez 12 hod.to len táto druhá bola bola za 2,5hod.von. 😀 neboj nič veď sa aj hovorí, že druhé ide ľahšie 😉
juuuj kocky ani neravte, ze sa hovori, ze to druhe ide lahsie 😅
nemam este sice strach ani nic podobne, ale ako tak citam aj v inych forach asi sa to dostavi 😅 😅 😅
Ahojte baby volam sa mata a prestahovali sme sa do tvrdosina chcela som sa popitat aka je nemocnica v trstenej ,za dva mesiace tam idem rodit a ešte som tam nikdy nebola mohli by ste mi napisat ako to tam funguje?lebo sa strašne bojim dik mata
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj, ako pozerám veľmi nás tu nie je. ja som rodila tu v Trstenej. a nemôžem povedať na ňu nič zlé. sestričky boli super.
dúfam, že ssa tu ešte niekto nájde odtiaľto 🙂