Pôrodnica Topoľčany verzus Trnava - plusy a mínusy

svetlusb
11. feb 2016

Rada by som počula skúsenosti mamičiek na pôrodnicu v Topoľčanoch a v Trnave. Plusy a mínusy, prečo tam ísť alebo nie..ďakujem 😲

svetlusb
autor
11. feb 2016

...

majklica1
11. feb 2016

Ja som z Topoľčian a teda nezvažujem ísť sem rodiť prirodzene, tu robia veľmi radi sekcia ☹

veverka84
11. feb 2016

Do topolcian ani keby mi zaplatia 🙂 🙂 🙂 odporucam partizanske su otvoreni roznym moznostiam a poziadavkam,personal lekari sestricky upratovacky vsetci super na urovni,nie ako zdute huby v topolcanoch.

michluc
11. feb 2016

Ja som rodila v maji v topolcanoch sekciou a nemozem saa stazovat 😊

svetlusb
autor
11. feb 2016

Fuha ja prirodzene chcem urcite 😔A partizanske je uz daleko 😔

majklica1
11. feb 2016

@michluc no veď práve, oni všetko riešia sekciou, pokiaľ neporodíš do hoďky tak sekcia to istí ☹ a prístup som počula tiež nič moc ☹

elise
11. feb 2016

Ja som 2x v trnave, spokojnost, prve prirodzene vrlmi tazky porod druge sekciou. Maju aj jisku ak by bolo davo s babom. Nikam by ho neprevazali bezo mna.rizdirl medxi porodmi nam 6 rokov a citila som zmenu k lepsiemu. V septembri budem rodit urcite v trnave.

michluc
11. feb 2016

@majklica1 u mna to tak nebolo,mala sa mi zacala dusit tak samozrejme na nic necakali,vsetko prebehlo hladko a za 4 minuty bolo po vsetkom,keby cakali ktovie co sa stane.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre