Pôrodnica Topolčany - skúsenosti

lolita555
3. dec 2018

Ahojte prosim skusenosti s porodnicou topolcany.viem ze vzdy sa jednemu paci druhemu nie ale u nas v bn zavreli porodnicu a musim si vybrat druhu.mam planovanu sekciu,takze ziadny prirodzeny porod nehrozi,takze by som chcela vediet ohladom nej ci ano ci nie topolcany.dakujem

lucinika
3. dec 2018

@lolita555 ja som tam rodila pred 8 rokmi sekciou, zaujímalo by ma ako je to tam v súčasnosti. Vtedy som si to tam nemohla vynachváliť.

lolita555
autor
3. dec 2018

@lucinika dakujem za prispevok dufam ze za este nejake maminka zapoji naozaj by som chcela dozvediet sa

evicaopica
3. dec 2018

Ja tam idem rodiť vo februári, tak som tiež zvedavá, čo to tam bude

kukulienka83
3. dec 2018

Ahojte, ja som tam síce nerodila ale moje kamošky áno, obe sekciou a boli spokojné... Teda nevychvalovali, ale ani nenadavali... Myslím ze keď ideš cisárskym, tak pohoda, lebo o Topoľčanoch je známe ze tam väčšina konci cisárom.

lolita555
autor
3. dec 2018

@kukulienka83 dakujem

nikinka25
11. máj 2019

Ja som rodila v porodnici v TO koncom apríla 2019. Porod bol spontánny, odrodil ma primar MUDr. Čaradský, bola som veľmi spokojná aj co sa týka doktora, aj pôrodných asistentiek. Snažili sa, aby porod postupoval co najrýchlejšie. Co sa týka starostlivosti po pôrode na sestonedeli, sestricky boli milé, nápomocné, každú chvíľu ma chodili kontrolovať. Sestričky na novorodeneckom boli tiež v pohode, nemôžem sa na nič sťažovať, ak bol problém s prikladanim babatka, nemali problém prísť a ukázať co a ako. Nemám výhrady, plne odporúčam,ak nie ste náročné, čo sa týka stravy 🙂 klasická nemocničná, ale na tie 4 dni sa to dá zvládnuť. Skôr mi vadil tenký matrac na posteli, to už som bola pootlacana zo všetkých strán.

nemezys
26. jún 2020

Prosim niekoho o aktualnu recenziu na tuto porodnicu.vdaka

vr46
26. jún 2020

Ahoj ja som rodila v januari cisarskym. Vsetko bolo v poriadku , doktori super aj sestricky. Mala som VIPku izbu , takze velka spokojnost , len sestricky na novorodeneckom , neochotne hlavne tie starsie. Cudujem sa co tam robia, maju nam mamickam poradit a vzdy ochotne pomoct a nie aby ste prisli za nimi a ona povie CO ZAS. Ohladom tohto zla skusenost , ale asi si treba povedat svoje a potom to ide

nataliaseidlova
26. jún 2020

Ja som prve v BN a druhe rok a pol dozadu v TO. Obe sekcie. Ja som v TO bola spokojna. Mala som spinal. Tam sa sekcie robia velmi casto tazke tam to robia lavou zadnou. Jazvu mam krasnu, steh som mala jeden pod bruchom a dva uzliky na koncoch. Izbu som mala klasicku. Na izbe som mala prvorodicku, je pravda ze jej moc neradili ohladom kojenia. Viac som jej tam asi ja poradila. Ako skusenejsia druhorodicka som si poradila sama so vsetkym ale nemala som nejaku zlu skusenost so sestrickami. Ja som bola velmi spokojna mam pekne spomienky.

andreablabla
26. jún 2020

@lolita555 Rodila som tam pred 16 rokmi, pred piatimi a teraz sa tam chystam znovu. Ja som tam bola velmi spokojna.

nemezys
26. jún 2020

@nataliaseidlova
@vr46 A sekciu ste mali koli nejakym komplikaciam, alebo ste chceli? Ja mam prve sekciou a nechcem riskovat prirodzeny. 1x som rodila v PN a tam mi bolo povedane ze u nich prvy sekciou a potom uz kazdy porod tak.

nataliaseidlova
26. jún 2020

@nemezys ano u nich uz po jednej sekcii je automaticky aj druha. Ja som mala prvu akutnu a teraz toto druhe tehotenstvo bolo bezproblemove a moja gynekologicka ma poslala do TO a tam ani neriesili zeby som mala prirodzene. Aj ked bolo vsetko ok hned mi dali termin sekcie.

lunina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baskaj
1. jan 2021

Ahojte. Oživujem tému...
Neviete niekto náhodou, ako je to za týchto súčasných podmienok v TO pôrodnici? Testujú rodičky pred pôrodom? Čo ak sú pozitívne? Ako v tom prípade prebieha pôrod a hlavne ako to vyzerá s fungovaním ďalej s novorodencom? A čo manžel pri pôrode? Na oddelenie sa neviem dovolať... Ďakujem!

babo_n
16. feb 2021

@baskaj to by aj mna zaujimalo 🙂 keďže termín mám apríl/maj 🙂

baskaj
16. feb 2021

@babo_n nakoniec som v TO nerodila, ale čo som sa pred cca mesiacom dozvedela bolo, že rodičky samozrejme testujú a ak sú pozitívne, sú potom oddelené od novorodenca. A manžel vraj môže byť pri pôrode, ak je samozrejme nagatívny a ak v danej dobe nie je veľa pôrodov, teda je tam pre neho dosť časopriestoru. Ale vraj je tam teraz veľa pôrodov, nakoľko tam cestujú aj mnohé rodičky z NR. Ale to sú informácie od známej, nezaručujem sa za ne.

escape22819
6. apr 2021

@baskaj ja asi tiez v maji pojdem. Rozmyslam nad To ,

babo_n
6. apr 2021

@escape22819 tak sa možno vidime 🙂

bebka_d
6. apr 2021

Zdravím, tiež mám termín v máji a plánujem rodiť v TO. Zatiaľ to vyzerá na cisársky, nakoľko malý je stále hore hlavou, nejak sa mu nechce pretočiť. Tiež by ma veľmi zaujímalo ako je to tam teraz cez koronu s povolením otca pri pôrode, návštevy a tak ďalej. 🙂

abiamo
6. dec 2021

@bebka_d ahoj, tak ako bebka_d, rodila si nakoniec v TO planovanou sekciou? zaujimali by ma tvoje skusenosti co a ako lebo mne to hrozi s velkou pravdepodobnostou tiez, mala je stale hlavickou hore (hlavne by ma zaujimal manzel pri porode, prilozenie babatka po porode a bonding s otcom a ci cievkuju automaticky alebo to mozno odmietnut, vdaka za info 😊)

bebka_d
6. jan 2022

@abiamo ahoooj, no ak nepíšem neskoro tak hádam pomôžem 😊 hej rodila som tam, no operácia prebehla super, za pol hodinu bolo po všetkom, doktori úžasní aj všetci zúčastnení.. so sestričkami potom už na šestonedelí už horšie, na môj vkus dosť arogantne, dokonca aj upratovačky🤦‍♀️ ale k veci, no muž pri pôrode nehrozí, len keď malého brali zo sály tak na chodbu ho pustila sestrička len odfotiť si ho..takže žiadny bonding nič, popritom na poradni mi sestrička hovorila že môže byť... ani mne malého nedali, len mi ho ukázali asi na 2 sekundy je duo vybrali a brali ho hneď prec, narodil sa 10:10h a doniesli mi ho prvýkrát na chvíľu niekedy poobede alebo na večer, nemala som pojem o hodinách..ale aj to ho sestrička len tak necitlivo na chvíľu priložila k prsníku a zobrali nám deti znova prec.. čo sa tohto týka tak otras... A cievkovanie automaticky robili ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre