Aka je Vasa skusenost s porodnicou Svidnik
Dakujem velmi pekne 🙂
Ja som bola max.spokojná.Lekárky super,sestričky tiež veľmi milé.Nemôžem sa na nič sťažovať.Mala som zaplatenú nadšt.izbu.Ale kým som bola na obyčajnej,tak to tiež bolo ok.
@sonia9826 existuje aj skupina o sk porodnici, ja som tam nedavno bola, ale teda na gyn.odd. a bola som nadmieru spokojna, robia sa tam nove nadstandartne izby, kde uz bude moct ostat aj manzel spat, vela ludi si chvali bj porodnicu , ale vraj pristup lekarov a sestier je hrozny ..neviem to posudit, moja osobna skusenost v sk porodnici a g.odd. je naozaj vyborna ,pristup lekarov a sestier a ostratneho personalu je fakt ukazkovy,pomozu, vysvetlia ak mas pripomienky.....
Ahojky.... Ako to vyzerá s pôrodnicou SK teraz? Je tu nejaka mamička, ktorá v poslednom období navštivila/rodila tuna v tejto pôrodnici?
@lusswinki ahoj, plati stale to, co som napisala v prispevku vyssie, skus pozriet v skupine o svidnickej porodnici;)
ja som bola maximálne spokojná 🙂 🙂 🙂
baby a nemate nahodou skusenosti s pani dr. Majdovou?
Ja som bola spokojna.nova sala,aj pristup.rodila som pri primarke a na to ze na prvy pohlad vyzera trochu odmerane bola zlata.sestricky tiez zlate.z novorodeneckeho pani danka je naj.pomoze poradi.co mne sa nepaci jedine je pristup primarky na novorodeneckom.malo komunikuje s mamickami.inac telka na izbe,ladnicka,wifí.takze fajn 🙂
Ja som tam rodila teraz v juli a naozaj je to tam super. Od primárky po lekarov a sestricky, fakt , mat ich trpezlivost a vecny usmev na tvári je obdivuhodne, najmä preto, lebo to tam pre "kavenky" nemaju vzdy lahke...
@taniellita presne a tych je tam strasne vela.
Tam je aj vyhoda ze televizori na izbach.akurat sprchy by mohli oddelit.ja som si tam odlezala viac ako tri mesiace v minulom roku ale boli tam zlaty
@ala82 ja som si priplarila izbu. Inak leby som vedela, fan sa minuly rok prepoistit do poistovne dovera , a mam vip izbu za 7,50@ , luxusne vybavenu. Ja som mala sice sama izbu ale totálne komonisticky vybavenu , sice tv , chladnička , wc a sprcha na izbe, ale na styl tie roky 80 te a veru nevyzeralo to ako retro :D a za 14€ , co uz ....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som tam porodila všetky 3 deti a dalo sa. Posledné pred 6-timi rokmi. Nie je to luxus, ale ani podradná provinčná nemocnica. Nikoho som tam nepoznala, nemala som nikoho zaplateného, ani podplateného a na starostlivosť sa sťažovať nemôžem. Ale ja nepotrebujem nadpriemernú starostlivosť, ani aby okolo mňa každý obskakoval. Neviem to porovnať s inou nemocnicou, iba z rozprávania iných, voľakedy si chválili pôrodnicu v BArdejove, Prešov nie a ten Svidník - ja neviem, podľa mňa v pohodke... 🙂