Pôrodnica Svidník - skúsenosti

sonia9826
4. aug 2015

Aka je Vasa skusenost s porodnicou Svidnik

jaduska
4. aug 2015

Ja som tam porodila všetky 3 deti a dalo sa. Posledné pred 6-timi rokmi. Nie je to luxus, ale ani podradná provinčná nemocnica. Nikoho som tam nepoznala, nemala som nikoho zaplateného, ani podplateného a na starostlivosť sa sťažovať nemôžem. Ale ja nepotrebujem nadpriemernú starostlivosť, ani aby okolo mňa každý obskakoval. Neviem to porovnať s inou nemocnicou, iba z rozprávania iných, voľakedy si chválili pôrodnicu v BArdejove, Prešov nie a ten Svidník - ja neviem, podľa mňa v pohodke... 🙂

sonia9826
autor
5. aug 2015

Dakujem velmi pekne 🙂

staniacik
5. aug 2015

Ja som bola max.spokojná.Lekárky super,sestričky tiež veľmi milé.Nemôžem sa na nič sťažovať.Mala som zaplatenú nadšt.izbu.Ale kým som bola na obyčajnej,tak to tiež bolo ok.

taniellita
5. aug 2015

@sonia9826 existuje aj skupina o sk porodnici, ja som tam nedavno bola, ale teda na gyn.odd. a bola som nadmieru spokojna, robia sa tam nove nadstandartne izby, kde uz bude moct ostat aj manzel spat, vela ludi si chvali bj porodnicu , ale vraj pristup lekarov a sestier je hrozny ..neviem to posudit, moja osobna skusenost v sk porodnici a g.odd. je naozaj vyborna ,pristup lekarov a sestier a ostratneho personalu je fakt ukazkovy,pomozu, vysvetlia ak mas pripomienky.....

lusswinki
13. feb 2016

Ahojky.... Ako to vyzerá s pôrodnicou SK teraz? Je tu nejaka mamička, ktorá v poslednom období navštivila/rodila tuna v tejto pôrodnici?

taniellita
13. feb 2016

@lusswinki ahoj, plati stale to, co som napisala v prispevku vyssie, skus pozriet v skupine o svidnickej porodnici;)

dadi4
21. feb 2016

ja som bola maximálne spokojná 🙂 🙂 🙂

lusswinki
22. feb 2016

@dadi4 no tak to som rada 😵

wiwant
19. aug 2016

baby a nemate nahodou skusenosti s pani dr. Majdovou?

kikundela
19. aug 2016

Ja som bola spokojna.nova sala,aj pristup.rodila som pri primarke a na to ze na prvy pohlad vyzera trochu odmerane bola zlata.sestricky tiez zlate.z novorodeneckeho pani danka je naj.pomoze poradi.co mne sa nepaci jedine je pristup primarky na novorodeneckom.malo komunikuje s mamickami.inac telka na izbe,ladnicka,wifí.takze fajn 🙂

kikundela
19. aug 2016

@wiwant to je ta farebnovlasa?:D

wiwant
19. aug 2016

@kikundela ano ano taka neprehliadnutelna ehehe 😀

kikundela
19. aug 2016

@wiwant :D taka svojska osoba.pri oboch porodoch bola na zaciatku pri mne ona.ale teraz mi prisla normalnejsia ako pred piatimi rokmi :D

wiwant
19. aug 2016

@kikundela hehehehee 😀

ala82
19. aug 2016

Majdova je super.je to moja lekarka.vyzera trochu odmerana ale da sa.su tam vsetci dobry a mily.rodila som tam pred rokom
@wiwant

taniellita
20. aug 2016

Ja som tam rodila teraz v juli a naozaj je to tam super. Od primárky po lekarov a sestricky, fakt , mat ich trpezlivost a vecny usmev na tvári je obdivuhodne, najmä preto, lebo to tam pre "kavenky" nemaju vzdy lahke...

ala82
20. aug 2016

@taniellita presne a tych je tam strasne vela.
Tam je aj vyhoda ze televizori na izbach.akurat sprchy by mohli oddelit.ja som si tam odlezala viac ako tri mesiace v minulom roku ale boli tam zlaty

taniellita
20. aug 2016

@ala82 ja som si priplarila izbu. Inak leby som vedela, fan sa minuly rok prepoistit do poistovne dovera , a mam vip izbu za 7,50@ , luxusne vybavenu. Ja som mala sice sama izbu ale totálne komonisticky vybavenu , sice tv , chladnička , wc a sprcha na izbe, ale na styl tie roky 80 te a veru nevyzeralo to ako retro :D a za 14€ , co uz ....

wiwant
20. aug 2016

@ala82 no mne sestrika povedala ze sprchy su oddelne ze kazda ma svoj klucik 😉 tak to asi teraz najnovsie museli niekedy zaviest

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre