Pôrodnica - stredné Slovensko

jaja4321
14. jan 2022

Ahojte baby,
Chcela by som sa opýtať, že či nemáte aktuálne skúsenosti ohľadne pôrodnic na strednom Slovensku. Rozhodujem sa predovšetkým medzi Zvolenom a Banskou Bystricou ale v úvahe sú aj iné.
Chcela by som aby manžel bol pri pôrode celý čas a najlepšie by bolo keby sa dalo priplatiť za izbu, na ktorej by sme boli spolu aj po pôrode.
Ďalej by som chcela aby v porodnici nerobili rutiny nastrih a tiež aby podporovali prilozenie bábätka na telo matky na dlhšiu dobu po pôrode ako 5 minút. Tiež by som chcela slobodnú voľbu polohy pri pôrode.
A hlavne milý a ochotný personál. Viete o niakej pôrodnici, ktorá aspoň zväčša spĺňa toto?
Ďakujem za každú odpoveď.

ukulela
14. jan 2022

@jaja4321 ak je priorita izba vipka, tak bb. Tam ich maju viac. Vo zv tusim len 1. No metusim, ako to je s ubytovanim muza v pandemii. To si musis obvolat.

julka29
14. jan 2022

@jaja4321 vo ZV je iba jedna VIP izba a momentálne je iba pre kovid pacientky vyčlenená

vedvieskto
24. jan 2022

@julka29 vo Zvolene je 5 jednotiek a 2 dvojky

ukulela
24. jan 2022

@vedvieskto zo stranky nemocnice vo zv: Oddelenie šestonedelia disponuje 7 izbami 2-4 lôžkové a jednou nadštandardnou izbou s vlastným sociálnym zariadením a kúpeľňou.

vedvieskto
26. jan 2022

@ukulela a kde je istota, že tá stránka je aktuálna ?
Je to tak, ako píšem.

veroonr
26. jan 2022

@jaja4321 ved normalne si spis porodny plan a dohodni si v porodnici stretko s niekym kompetentnym

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre