Pôrodnica Spišská Nová Ves

majka499
22. júl 2012

baby ktorá ste v poslednom čase rodili v SNV? termín mám v septembri a chcem vedieť ako to tam chodí, teda priamo na sále

blueskyka
22. júl 2012

neviem, ci minuly rok je v poslednom case, ale myslim, ze sa tam nic nezmenilo..ja som sa sice obavala porodu v SNV, mala som dohodnutu Levocu, ale zrusili to tam...s obavami som sla do SNV, ale boli neopodstatnene...personal mily, ustretovy, ochotny pomoct...po narodeni malej ju otreli a polozili mi ju na brusko, sice len na cca 10 minut, ale mala som ju...potom ju vzali na cca pol hodiny a potom mi ju doniesli na prve prilozenie k prsniku..mala som ju asi pol hodky pri sebe a potom mi ju opat vzali a doniesli az po tom, ako som prisla na izbu....

majka499
autor
22. júl 2012

lezala som tam v druhom a stvrtom mesiaci, tak aku taku predstavu mam, akurat neviem ako je to pri porode, malu som rodila v levoci a to bol manzel pri mne, ale dakde som citala na fore ze az pred tlacenim ho pustia, sak to mi ho uz ani netreba 😒 a neviem ako je to s tym kurzom pre manzela,dufam ze to nemusi absolvovat. v levoci som chodila do poradne mesiac pred terminom a ze v snv nebudem, tak sa ani nemam kedy popytat ze co a ako....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre