Hladam porodnicu s podporou kojenia na zapadnkm slovensku, naposledy v trnave som rodila v porodnici dali flasku a hotovo, nemali cas sa mi venovat, mala sa nevedela prisat, potrebovala som pomoc a nemali dost personalu.
Kludne aj sukromna klinika
Dakujem za rady
@natalia_r Piestany...Pomozu sestricky aj laktacna poradkyna🙂
Mala som skvelú skúsenosť s Trenčínom (aj) ohľadom tohto.
@natalia_r Skalica
@natalia_r mne pomohli na Antolakej v Peterzalke Bratislava, zlate, trpezlive pani laktacne poradkyne, ukazali mi aj ako si vankuse vypodlozit, aby sa mi lepsie drzala mala, dokonca usudili, ze bez klobucikov ja dojcit nebudem, a dokonca mi ich pani sanitarna sestra isla kupit do lekarne, vsetko sa rozbehlo a doteraz dojcim.
Tiez mi prisli ochotne na Antolskej. Tam je to tusim tak, ze vsetky sestry na sestonedeli maju kurz laktacneho poradenstva.
Nerozbehli sme to plnohodnotne za tie 3 dni (po cisarskom) tak som to este doplnala viedeami z mamily a radou od pediatricky.
Treba sa proaktivne pytat, ak nieco potrebujes a nepridu s tym sami.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@natalia_r ja plánujem v Nových Zámkoch rodiť a tam je napísané v zozname vecí, že nenosiť fľašku, z čoho mi vyplynulo že podporujú dojčenie.. ale teda osobnú skúsenosť nemám