Prosím môžete odporučiť pôrodnice kt. Maju nadstandartne izby, rooming in, a voliteľnu pôrodnu polohu? A ešte by som potrebovala rady že čo urobiť preto aby ma nemuseli šiť, čiže aby sa tam dole nepotrhalo ??? Dakujem
To s tou porodnicou myslím tak že je jedno v akom meste by bola, hlavne aby spĺňala hentie požiadavky
Ako ti to môže byť jedno z akého mesta? Z Košíc do Bratislavy asi moc nestíhaš, keď prídu na teba kontrakcie.
Tak to záleží na tom odkiaľ si. Na Slovensku je to bohužiaľ dosť ťažké v tomto smere, ale nájdu sa aj tu pôrodnice, kde si to môžeš "vydupať" ak pôrod bude bez komplikácií samozrejme. Z východu sú tak orientované hlavne Krompachy a aj TV je celkom fajn, viem že na západe je asi Trenčín, všetko však závisí od pôrodu a od doktora, ktorý tam bude. Je dobré dopredu sa informovať čo ktorá pôrodnica ponúka a čo umožňuje. Poprípade aj zazmluvnit lekára, ktorý vyhovie požiadavkám.
Alebo ak máš možnosť tak zahraničie - Rakúsko, ČR..
Rodila som v Šaci, nadštandardný box, manžel cely čas pri mne, rodila som v klasickej polohe (neriešila som to), a mala som nadštandardnú izbu... a aby ta nešili? Skús aniball... mne zabral, nemala som žiadne poranenie.
Ale pôrodnica záleží od mesta odkiaľ si, podľa mna v každom okrese je aspoň 1 dobrá pôrodnica
ja som rodila v TN a zvolila som si polohu na styroch....cvicila som s anibalom a nebola som vobec sita
ak si z vychodu, pozri si recenzie na Trebisov a Krompachy, su tam velmi nakloneni prirodzenym porodom
napr. Koch v Bratislave, sukromna porodnica, maju izby pre dve pacientky, vies si ale doplatit apartman, kde moze byt partner cely cas, ulavove polohy tiez podporuju (ale zasa "dolu hlavou" ta nenechaju) a potom este kusok alternativny pristup a podporuju v maximalnej miere prirodzeny porod v Hainburgu, tiez ale sukromne centrum, takze adekvatne poplatky pri oboch
na prevenciu poporodnych zraneni aniball, masaz hradze
Vsetin v Česku, kusok za hranicami.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.