Chcela by som poprosit mamicky,co ste rodili v Ruzinove ci by ste mi vedeli odpovedat na par otazok,na ktore som nikde nenasla odpoved:
1.Dali vam hned po porode dietatko,aby sa samo prisalo na prsnik/kozu na kozu?
2.Je pravda,ze su na chodbe spolocne sprchy a wc a ze su v katastrofalnom stave?
3.Moze navsteva v nemocnici byt s babatkom alebo sa da vidiet len cez sklo?
Dakujem za vsetky odpovede,nakolko mi uz hori termin a stale neviem,pre ktoru porodnicu sa rozhodnut..
@nika_17
dali mi vsetky 4 deti hned na prsnik, dokonca dve z nich mi aj potom priniesli a boli na mne cely cas, co mal sili a kym ma neprelozili z boxu prec. zalezi kolko je porodov, ci nahodou Ta hned po skonceni neprelozia na chodbu lebo na Tvoj stol uz caka ina rodicka...
ano, na standarte su spolocne na chodbe, nie su v katastrofalnom stave, len stare, ale ciste a plesen tam nie je, no kachlicky a dlazdicky boli moderne asi tak v r. 1969 😀
navstevy len cez sklo, ak rodis sekciou tak prvy den pustia manzela partnera aj na izbu, inak vsetci len cez sklo...rodila som tam 4x, a vsetci prezili, ze si ho mohli obozkavat az na 4.den ked sme sli domov 🙂
vsade je nieco aj dobre, aj zle, zalezi na tom, co je pre teba podstatne.
za mna ruzinov ok, nemam sice s cim porovnat, ale samotny fakt, ze som tam bola az 4x svedci podla mna o mojej spokojnosti 😉
zelam kraaaasny porod a rychle prepustenie domov. nech uz pojdes kamkolvek.
Rodila som tam takto pred rokom....dieťa som dostala hned na brucho po porode ešte s pupočnou šnurou, o prisatie bola snaha ale zase zazraky tam nečakaj, aj to dieťatko ,,má dosť,, ty budeš mať tiez takze tak. Plus ja som mala velmi dobreho doktora, ktoreho tam chvalia, nešla som tam na blind ze kto tam bude ten odrodí, takze ostatných neviem posudit...tento sa fakt snazil. Mudr. Dráb
Sprchy su podla mna ok, no nie je to Hilton ale za mna v pohode. WC su naozaj v blbbom stave, wc doska sa tam v tom čase neviem či ulomena alebo ako no...posuvala pod riťou a to sukromie na wc nič moc, su to len kabiny, nie murovane miestnosti a krk dám na to, ze tam tie železne dvere do dnes vrzgaju..ale čert to ber.
Dieta je v postielke za sklom, nikto si ho von nebral ale mala som pocit ze tam je prievan v tom prechode z porodnice na oddelenie 600nedelia...moj nazor. Ale tak prežili sme, doma je doma, 4 dni sa to zvladnut da. Je to aj o tom ako sa človek nastaví ak ma očakavania ako nejaka celebrita tak moze byt sklamany, ale inak v pohode.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nika_17 v Ruzinove som bola sice osem rokov dozadu,ale babatko cez sklo je stale,sprchy mozno opravili a malu som mala az rano.po porode mi ju ukazali,rodila som o polnoci. Na Kramaroch som mala malu hned,dokedy som chcela-tie 2h po porode,potom rano a navstevy su kontaktne na chodbe aj s babatkom.