Pôrodnica Považská Bystrica

kate0206
1. apr 2014

ahojte baby, máte skúsenosti s pôrodnicou v PB a so zaplatením si konkrétneho pôrodníka? Koho by ste mi odporúčali? Aké sú ceny? Máte niekto skúsenosti s MUDr. Pecinom pri pôrode, resp. s jeho zaplatením si k pôrodu? Ďakujem.

andrea8258
9. apr 2014

@kate0206 to myslíš vážne že by si si zaplatila doktora Pecinu?? 😕

kate0206
autor
10. apr 2014

Je to môj lekár, odborník, ale má svoje muchy. Ale mám kamošky, ktoré si ho zaplatili a boli veľmi spokojné. Ja skôr uvažujem nad nejakou pôrodníčkou priamo z PB.

paui
8. máj 2014

no aj moj je to doktor, takze by ma celkom zaujimalo, to co teba kate0206, tiez som rozmyslala,ze si ho zoberiem k pôrodu

paui
8. máj 2014

@kate0206 co si myslis ty o Pecinovi? lebo ja niekedy neviem fakt, ze ci ho chcem pri pôrode a ci s ho to vobec pytat alebo to nechat na osud...

andrea8258
9. máj 2014

čo ja mam info, tak od jednej si pytal aj 200 Eur...

gv16
27. júl 2014

Pecinu k pôrodu nikdy, ani keby bol jediný na svete, ja som po 10 hodinách bolestí išla na sálu úplne zoslabnutá, nechcel mi urobiť sekciu, nechal ma trápiť sa. Nakoniec malého ťahal zvonom, aj to keď mu podali ten modernejší, tak ho hodil do kúta a zobral si ten starý, vulgárne nadával. O malého sme skoro prišli, lebo bol pridusený plodovou vodou a museli ho intubovať a hneď po pôrode ho brali na JIS do TN. Mylsím si, že keby ako lekár rozhodol inak, toto sme nemuseli prežiť. A to som mala bezproblémové tehotenstvo po umelom oplodnení, tak neviem prečo sa tak blbo rozhodol 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre