Pôrodnica Piešťany verzus Myjava

lenuska0000
21. jún 2020

Ahojte prosim o radu neviem sa rozhodnut ci ist rodit do Piestan alebo na Myjavu. Na Myjavu som pocula vela zleho aj dobreho tak sa neviem rozhodnut. Zvazujem aj o tom ze by som k porodu chcela dr Stastneho. Ake mate skusenosti s nim a celkovo s tymito 2 porodnicami?
Dakujem za nazory

sejan
22. jún 2020

@lenuska0000 ahoj no tak ja som rodila na Myjave a podľa mňa fajn.Sestricky a starostlivosť dobrá ale neriešili napríklad pomoc s laktaciou a dali fľašu.Bola som prvorodička a neriešila som to takže až teraz po druhom pôrode vidím že v inej pôrodnici viac pomáhajú s korením a tak.A mňa náhodou rodil dr.Stastny a prístup fajn len ma zle zašil a vytvoril sa Mi granulom čo nieje nič príjemné.Ale je pravda že som sa mu pri šití dosť sťahovala takže vínu nesiem aj Ja.V Pn som nerodila takže to Ti povedať neviem.

dublinka22
22. jún 2020

Ahoj, ja som práve prišla z pôrodnice Myjava, mňa rodil doktor Dordiai, skvelý prístup, neskutočne úžasný človek, keby mám znova rodiť na MY tak si volím zasa jeho. Sestričky záleží na akú natrafíš, mne ukazovali aj polohy pri dojčení, ukázali kúpanie a celkovú starostlivosť. Je pravda, že nemajú problém strčiť flašku ak sa ti nedarí kojiť. Ale zasa ja som moc nechcela flašku a tak som pekne iba sama prikladala malého a skúšala a mliečko sa rozbehlo. V PN som nerodila tak ti neviem pomôcť ale za mňa je MY úplne v pohode.

dublinka22
22. jún 2020

a ešte dodám že som dostala malého rovno na hruď a strávil tam celé 2 hodiny 🙂 úžasné

lilly30
22. jún 2020

Ja som rodila v januari v Piestanoch a bola som velmi spokojna aj s pristupom lekarov sestriciek ci na porodnickom a aj co sa tyka detskych..velmi mile ochotne.

bell_28
25. júl 2020

Ja som teraz 10.7. porodila v Piestanoch druheho syna sekciou. Prvy sa narodil spontanne v GA, ale musim priznat, ze som bola s piestanskou porodnicou velmi spokojna, ako velmi sa vsetky sestricky starali aj o rodicky a aj o deticky. Sestricky neskutocne mile, pomohli, podali, pytali sa, ci nieco potrebujeme a aj priniesli, ak bolo treba. Deticky kazde rano brali na novorodenecke, kde ich kontrolovali pediatricky, potom ich tam sestricky kupali. Kazde rano prisli deti ciste, vonave, prebalene. Strava bola super a niekedy poriadne velke porcie 🙂 co ma prekvapilo najviac vzdy po ranajkach podavali rascovu zaprazenu polievku s vajickom....kazdy den po ranajkach, aby sa mamickam lepsie spustalo mliecko 🙂 Priestory su uz nove, minuly rok to prerabali a ani vela rodiciek nebolo. Prve dni asi len 6 zien 🙂 postupne prichadzali dalsie, ale zaroven aj odchadzali. Ja som si zobrala s porodnice velmi pekne spomienky, naozaj sa mi tam pacilo a citila som sa tam fajn a to som tam bola tyzden. Za mna porodnica v PN fakt TOP!!!

00ivi00
1. sep 2021

No ja som rodila v PN 2020 a teraz sa chystám ísť na Myjavu, lebo v PN som nebola dva razi nadšená. A teda som zvedavá čo ma čaká na Myjave 😀 k personálu sa nejdem vyjadrovať, pretože všade sa nájde niekto kto nám nesedi.. Ale teda vybavenie izieb nula bodov, jeden prebalovaci pult na chodbe, tiež by som si radšej okúpala dieťa samé ako keď mi ho kúpali sestričky, no a teda zistila som že na Myjave sú po dve ženy na izbe, každá ma svoj prebalovaci pult a svoju vaničku. V Piešťanoch sme boli po 3 a jedna izba kde boli dokonca štyri ženy, tak to som im nezávidela.. A o vzdychárni v PN ani chýru ani slychu, fučala som na izbe čo je dosť nepríjemné keď ostatné ženy po vás pokukujú. Na Myjave vzdycháreň majú takže aj za to som rada.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre