Pôrodnica Piešťany a Trnava. Ktorú by ste odporučili?

llenkapettko
9. nov 2010

ktorú pôrodnicu by ste mi odporučili. rada si prečítam Vaše osobné skúsenosti. vopred ďakujem 🙂

elise
9. nov 2010

ja som sa tiež takto rozhodovala až som sa rozhodla pre trnavu, mne sa v tt zdali lepšie podmienky. v trnave som bola spokojna aj s pôrodom aj po pôrode a malý bol na jiske tak som len zbehla o poschodie nižšie a bola som snim.

nini88
9. nov 2010

O piestanskej neviem ale v tt porodnici som bola velmi spokojna. Uzasne sestricky, ochotne a mile a taktiez lekari. Pri dalsom babatku si znova vyberiem tt porodnicu.

natali1
23. nov 2010

ja mam skusenost len s pn porodnicou.
myslim, ze skoro vsetci dr. su tam sikovni. vybavenie izieb by mohlo byt lepsie, ale tych par dni po porode sa to tam da vydrzat. 😉
ta tt je asi na tom co sa tyka vybavenia aj izieb lepsia, ale to viem len z rozpravania kamaratok. ako je to s dr., tak to neviem.

bubulka722
23. nov 2010

Ja osobne som chcela ísť najprv do PN, ale len so zazmluvneným lekárom. Niektorým "odborníkom" by som sa nechcela dostať do rúk. Po exkurzii som si to ale pravdepodobne rozmyslela. Sú tam hrozne stiesnené priestory, žiadny klud a súkromie počas pôrodu, žiadne samostatné pôrodné boxy, izby na šestonedelí prepchaté, deti na kúpanie berú na novorodenecké, pretože na izbách nie je miesto na vaničky a tiež som moc pozitívneho nepočula na sestričky z novorodeneckého. Bola som na gynde 5 dní na začiatku tehu a stravu majú lepšiu aj väzni v Leopoldove. Idem okuknúť TN, tam to vyzerá oveľa lepšie. TT pôrodnicu popísať neviem, ale skús na nakontaktovať na dulkugabulku, ktorá má ako dula za sebou pôrody v TT. 😉

enanena
23. okt 2015

Chcela by som napísať moju skúsenosť nakoľko som rodila aj v PN aj v TT. Piešťany za mna neodporúčam pristup lekárov otrasný a ked sa im nepozdáva rodičia tak volia hneď sekciu. Sestričky na novorodeneckom boli v 2012 otrasne ale ked som tam ležala v 2014 tak to bolo o nieco lepšie. Naproti tomu lekári a personál v Trnave bol perfektný. Starostlivosť na vybornu a pristup lekárov na nezaplatenie. S tak milým a hlavne ľudským prístupom som sa nestretla ani v Piešťanoch ani v trencine. Aj na novorodeneckom jis boli velmi milé sestričky a lekári sa venovali s láskou každému bábätku ktoré tam bolo. Na šestonedelí bolo tiez vsetko v poriadku. Samozrejme s nie každým si každý dokaze rozumieť ale vsetko sa dalo vyriešiť s kľudom. Ja za seba keby mam ísť eštebák rodiť tak určite do Trnavy. A aby som nezabudla je tam perfektný lekár docent zahumenský ktorý je odborník so srdcom na správnom mieste.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre